Hmm a ja ... ;)
Zaluz Anatol wydechy sa kozackie!!!!!!1
wykopalem temacik co :D :D
wiec jakie zmiany planujecie...bo niektorzy zapomnieli tutaj sie wpisac ;)
ja u siebie planuje na pewno na ten rok:
założenie dużej navi z mk3 lub mk4 ale to drugie mi odradzają w serwisie
założenie ringów (jak się da)
i parę poprawek kosmetycznych ;)
a może na następny rok wrzucenie skórzanego tunelu środkowego, deski i reszty tego co można wymienić na skórkę :D
no i jak będę miał jeszcze trochę luźnej kasy wrzucenie zmieniarki (zamiast niej mam wrzucony odtwarzacz DVD)
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
najpierw wrzuc foty tego individuala ;)Zamieszczone przez Saillupus
a ja chcialem oddac podsufitke do obszycia skora - skora dziurkowana itd czarna itd ..
Ale narazie cena mnie przerosla 2,5tys ;( ;( ;(
witam wszystkich tu zgromadzonych
mam zamiar zmienic cos w tym swoim malenstwie
ale sam jeszcze nie wiem co takiego :/
napewno chce zamontowac telefon....
hmm a nad reszta ??
moze wy macie jakies ciekawe pomysly nad z tuningowaniem tego cacka??![]()
co to potrafiiiiiiiiiii??
Moje plany :D
1. Felunie 20' Alpinka :) no moze Alpinkopodobne (realnie to pewnie 19 ' alpinkopodobne) - w trakcie poszukiwan
2. Duza Navi i playstation (no bo ta sama cena co dvd a oprocz tego mozna potrzaskac w gierki :D)
3. Mustango podobny dzwiek silniczka :D - ZROBIONE :D
4. Odpalanie na kod tak jak w filmie "Kurier" :D tylko nie wiem czy sa takie zestawy :( (wiec jakby ktos cos wiedzial to prosze dac mi znac stawiam flaszkje :D)
5. Lampy tyl klar
6. lekka gleba ale leciutka :)
7. Lekko sciemnione szybki ale leciuteńko :) - ZROBIONE :D
8. Jakaś muza taka lepsza :) głosniczki.. bo fabryczny cd daje rade - no i modulik mp3 musze kupic - zamowiony wzmacniaczyk JBL kondensatorki itp wiec muza gdzies za 1 miesiac bedzie
9.Zdemontowac nieuzywany wnerwiajacy telefon ktory nie pozwala mi sie rozlozyc na podlokiedniku :) i panience sie cyferblat na tyleczku odciska :P
10. Zregenerowac male przetarcie skórki :(
11. Polerka calosci tak na koniec dla blasku - ZROBIONE :D
12. Ringi w "oczkach" - wszystko przygotowane czekam na dostawe :)
13. Jak ringi to w miejsce zaroweczek - stroboskopki moze
14. Kierunki amerykana - juz sa :hihi:
15. Zastanawiam sie czy aby przypadkiem katalizatorkow nie wywalic :) - Nie wywalam bo sa w bardzo dobrym stanie :)
16. 286 koni Turbo Nitro no kocham ten wóz :) (Gdyby Czesio z "włatców móch" mial BMW to by tak mówli :D)
Plany mam duze :) bede sukcesywnie dopisywal (no i dopidywal co zrobione) tylko nie wiem czy moja kieszen to wytrzyma :hah:
Infantry dying....pilots just flying "P
www.31blot.mil.pl serdecznie zapraszam :)