Strona 18 z 19 PierwszyPierwszy ... 816171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 189

Wątek: [tuning] Co zamierzacie zrobić jeszcze w swoich BMW7

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    Cytat Zamieszczone przez Tadek Zobacz posta
    całkiem oryginalnie ci to wyszło :D
    a nie taniej by wyszło sprzedać dołożyć i kupić polifta???
    no co ty! Malowanie 1500zł + cześci do pilifta 7000zł = 8500zł. Swój przód i tył odsprzedałem handlarzowi części za 5000 tysi ( tanio żeby sie z tym nie bujać )

Tak więc uważam że interes był git. ! Aaaa zapomniałem o srodku ( zmieniarka + monitor+ listwy + panel klimy +panel świateł+ i-drive + radio -kupiłem u gościa w komplecie za 1tyś )

czekam jeszcze na kodowanko!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Tadek
    BMW
    e65 3.0d
    a no to faktycznie dobrze ci to cenowo wyszło :)
    podoba mi sie taki zabieg. tylko jestem ciekaw jakie będzie spojrzenie kupca w przyszłości jak będziesz auto sprzedawał, mi taki zabieg by nie przeszkadzał ale innym prawdopodobnie tak.
    kompletny polift elektroniki za 1000 :man_in_love: zazdroszczę. :D chciał bym

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65
    Z tego co sledze allegro te auta znikaja bardzo szybko. Cena troszke wyzsza od zwyklego przed lifta a nizsza od polifta wjec czemu nie. Oczywiscie najwiecej jest takich tylko z zew liftem. U mnie jest wszystko. Poza tym wiedzialem ze kiedys moze pasc takie pytanie od kupca-zrobilem pelna fotorelacje ze wszystkich zmian;)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    oooo kurcze ja taki temat pominąłem????? :P

ja u siebie planuje jeszcze w e-32 malowanie całej budy renowację całej skóry mimo, że jest ładna, 18 calowe bbs rc i do tego biturbo albo S62B50 pod maskę w sumie jeszcze kilka lat mi na tym zejdzie hehehe

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I Zobacz posta
    18 calowe bbs rc
    A jednak ;D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    przecież zawsze je chciałem miec ale wychodzę z założenia, że wygląd na końcu po drugie kupię felgi dopiero jak będę przerabiał silnik razem z nowszymi większymi hamulcami i jak będzie mnie sta na nowiutkie opony do nich nie lubię podejścia jak wiesz irku, że opona łysa a felga kosa wolę dobre opony one czasem ratują życie :)

Vip Vip
    BMW
    E32 730 I m30b30
    Blog
    1
    O że też wcześniej nie widziałem tego tematyu :). Moje dalsze plany odnośnie 7
    -Czarny mat
    -Szeroka stal
    -Czarny środek

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Ja miałem zamiar sprzedać swoją iL ale jakoś nie mogę...po prostu nie mogę...szkoda mi.Dalsze plany...właśnie stoi u mechanika i zawiecha przód już zrobiona ale jeszcze naprawa nivo przed nim a jak tylko fundusze pozwolą to wymiana tego panelu tylnego błotnika gdzie jest wlew paliwa bo paskudna rdza tam się zagnieździła,malowanie całej budy,wmiana siedzeń...te są OK ale kiedyś zanim trafila do Polski ktoś sobie podmienił z elektryki na zwykle...i może jakieś piękne 18 cali laczki...to tyle.Aha...i trzeba wreszcie ogarnąć nierówną pracę na jałowym biegu bo trochę mnie to wkurza.Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Renault Safrane
    powstrzymanie wody przed wlatywaniem do bagaznika, obszycie podsufitki, uszczelnienie NIVO, customowy wydech, renowacja skór, inne koło, może coś z zawiasem

Doświadczony Użytkownik Awatar arturo193
    BMW
    W planach E38 750i
    Cytat Zamieszczone przez Truth Zobacz posta
    powstrzymanie wody przed wlatywaniem do bagaznika
    Sprawdź czy tylne lampy są dokręcone a jeśli tak to jak wyglądają w nich uszczelki...miałem ten sam problem po odebraniu auta od lakiernika...okazało się,że prawa,tylna lampa nie była dokręcona...Pozdrawiam.
    Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...

Uprawnienia umieszczania postów