Prawdopodobnie będzie przynajmniej pin z zasilaniem. Może brakować pinu idącego do instalacji. Piny z kawałkiem kabelka są dostępne w ASO albo na szrotach.
Prawdopodobnie będzie przynajmniej pin z zasilaniem. Może brakować pinu idącego do instalacji. Piny z kawałkiem kabelka są dostępne w ASO albo na szrotach.
jeżeli na tej listwie działają Ci inne przyciski to prąd tam dochodzi , widze że sprawdziłeś prawie wszystkie opcje czyli bezpieczniki i przekaznik , pozostało Ci jeszcze sprawdzenie samych czujek od pdc w zderzaku , możliwe że którać z nich Ci padła wtedy system pdc też nie działa .......Zamieszczone przez MK
Ale zapiszczy, a później kontrolka będzie migać ;)Zamieszczone przez wisior
faktycznie masz racje :) :)Ale zapiszczy, a później kontrolka będzie migać
Niestety nie mogę przełożyć całej wiązki w drzwiach, bo nowa jest uszkodzona. Muszę obciąć kable i przelutować do mojego samochodu i mam w związku z tym jedno pytanie do Ciebie, Sylwekk :) . Z wtyczki do panelu pamięci idzie sześć przewodów, 5 zakręca się do wtyczki do modułu, jeden, brązowy, idzie dalej. Ten brązowy kabel to zwykła masa, którą mogę podpiąć pod jakąkolwiek inną masę?
Dokładnie tak - brązowy to masa. Połącz z dowolną masą dostępną w wiązce.
Dzięki wielkie :) Pamięć już śmiga, poszło jak mówiłeś, z pierwszego :D Teraz trzeba się zająć resztą, ale lubię tę robotę, więc będzie ok :) Dzięki raz jeszcze!
Ech... znowu sukces... To staje się nudne ;)
Gratuluję :)
Dzięki :) Wiesz, nie chcę Cię martwić, ale mam nadzieję, że dalej będziesz się tak nudził :D Czeka mnie trochę pracy i liczę na pomoc, jeśli pojawią się problemy :)
No, żeby za długo nie było nudno, to kolejny temat do rozwiązania. Nie zauważyłem, że nie chodzi pamięć lusterek... Jak to zrobić? Prawe lusterko na dodatek powinno jechać w dół po wrzuceniu wstecznego? Kompletnie nie wiem, jak to ugryźć, pomóż, Sylwekk :D
Chyba będę musiał kiedyś specjalnie zrobić sobie wycieczkę do Warszawy, żeby Ci się odwdzięczyć :)
kolgo MK tak z ciekawości ( widze że jesteś z trójmiasta ) kto podłanczał Ci tą kanape grzaną ?