Madziu Oni tak zawsze jak zobaczą piękna kobietę zainteresowaną BMW :medit:
Madziu Oni tak zawsze jak zobaczą piękna kobietę zainteresowaną BMW :medit:
Pewność na każdym kilometrze ...
[quote="k i v i"]Zamieszczone przez sz4l0ny
A ja myślałem, że GleboSzuracz :P
Witam koleżankę
Zdjęcie w karatedze niezłe :) E30 też niczego - czarna jak noc :evilbat: . Sama ją "uczerniłaś" ?
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton
Ładna Kobieta i BMW ... niebezpieczna mieszanka .. a chyba wszystkich na tym forum pociąga taki duet z tego co widac hehe (ISTNA BURZA MOZGOW :D ) pozdro Madziu :) :papa:
p.s. śliczne autko :) klasyk![]()
Ja raczej jade, oraz wiekszosc klubu Poznan. Ogolnie witam Panią karate w kwarku, jakbym nie widzial to bym nie uwierzył. Sprobuj takiej zajechac droge... KUNG-FU panda i leżysz dzis to juz wszystkigo mozna sie spodziwac po ludziach... Pozdrawiam kiviZamieszczone przez k i v i
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Sie mka ..Super :] pod tym wzgledem jestes jak moja żona ona tez ma takie podejscie do naszej "laluni" E32 wszystko co trzeba i jescze wiecej i tylko to co najlepsze :-)Zamieszczone przez k i v i
czarna 3 E 30 jest śliczna ... a my jakis czas temu szukalismy takiej własnie czarnej do sesji zdjeciowej i niestety nie znalezlismy trzeba troszkę było zmieniac koncepcje zdjeć a ta byłaby jak znalzł ideal :-)
E34 524 TD , белый бумэр E32 735 i
Чёрный Бумер (Remix) | Chiki
http://www.youtube.com/watch?v=y5aXA...eature=related
http://video.google.com/videoplay?do...6209310370709#
Tak sama :D po kupnie miała snatdardowo elementy w chromie - grill , listwy na drzwiach.Zamieszczone przez hatecraft
W zasadzie to cała wyglądała tragicznie :razz: w środku jakaś słoma była ;D
Szacuneczek :) Tak zrobionym autem można godnie jechać.Zamieszczone przez k i v i
A słoma to pewnie po dożynkach została :hah: (BMW -- Bolid Młodzieży Wiejskiej)
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton