Tylko rezygnuj±c z takiego extra wyposa¿enia tylnej kanapy miej na uwadze przysz³± odsprzeda¿ auta. Ja mo¿e jestem trochê zboczony na punkcie tych wszystkich bajerów, ale za³ó¿my ¿e za jakie¶ 3 lata bêdziesz zmienia³ auto i postaw siê wtedy na pozycji potencjalnego klienta. Wiêkszo¶æ z nich ¶wiadomie bêdzie siê decydowa³a na V12. Takiego silnika nie kupuje siê z przypadku (ja tylko potwierdzam ta regu³ê :D) A jak ju¿ kto¶ kupuje takiego potworka, to tym bardziej za kilka lat bêdzie patrzy³, ¿eby mia³o jak najlepsze wyposa¿enie. Dla mnie taki silnik idzie w parze tylko z max wypasem. I sporo ludzi mo¿e sobie pó¼niej odpuszczaæ Twoje auto w³a¶nie dla tego, ¿e nie bêdzie mia³o tych kilku bajerów, które teraz dla Ciebie s± nieistotne. Nie mówiê ¿e ma mieæ lodówkê, stoliki czy 2xTV w oparciach (chocia¿ mile widziane), ale ta tylna kanapa w pr±dzie by nie zaszkodzi³a. A mo¿e ja mam po prostu nie równo pod deklem i bredzê... :) Sam w E38 w ¿yciu nie u¿y³em drugiego telefonu, a radiem i sterowaniem przedniego fotela siê tylko koledzy z nudów bawili, ale jak by tego nie by³o, to bym nie kupi³ tej w³a¶nie E38