Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Poka¿ wyniki od 41 do 46 z 46

W±tek: e65 760i - Wodzis³aw ¦l±ski - pro¶ba o opinie !!:)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2010
    BMW
    BMW
    Sk±d
    P-ñ
    Cytat Zamieszczone przez Zodiac

Gorzej jak co¶ sie zacznie dziaæ, a moze sporo. Wtryski s± wra¿liwe, bo wtrysk bezpo¶redni, do tego rozmawialem z gosciem ktory ma ciagle check engine i wymienial juz wszystkie lambdy, inne elementy eksploatacyjne i ciagle niestety ten problem wystepuje. Wpakowal w auto niesamowite ilosci kasy przy tym.

Do tego sporo aut jak ogladalem na mobile mialo adnotacje - przebieg 140 tys, silnik wymieniony przy 90 tys na nowy z gwarancj±. To mowi co¶ o tej konstrukcji. Niestety wszelkie informacje jakie ja posiadam na temat V12 w E65 s± informacjami obiegowymi - kto¶ co¶ s³ysza³, kto¶ mia³, kto¶ zna kogo¶ kto ma. To s± tak rzadkie modele ¿e nawet serwisy nie wiedz± co mowiæ o nich.
    tego obawiam siê trochê....... no ale obecn± e38 zrobi³em przez 5 lat ok. 35 tys. km wiêc mam nadzieje, ¿e przy takim ma³ym przebiegu a¿ tak powa¿nych awarii nie bêdzie:)))

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Cytat Zamieszczone przez FCB
    tego obawiam siê trochê....... no ale obecn± e38 zrobi³em przez 5 lat ok. 35 tys. km wiêc mam nadzieje, ¿e przy takim ma³ym przebiegu a¿ tak powa¿nych awarii nie bêdzie:)))
    To rzeczywiscie paliwo schodzi na bardzo daleki plan

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Apr 2009
    BMW
    320dT E91, by³o 745i E65 x2
    Sk±d
    O¶wiêcim
    I jak, kupione?

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2010
    BMW
    BMW
    Sk±d
    P-ñ
    ehh niestety nie wysz³o....trochê zwleka³em....musia³em kilka duperelek - kosmetyczne sprawy - w swoim aucie zrobiæ bo w opcjê wchodzi³a zamiana i jak ju¿ odebra³em od mechanika to kto¶ mi j± sprzatn±³ z przed nosa :((

niestety reszta 760 jest nieosi±galna cenowo wiêc mam na oku 745i - w³a¶ciciel z s±siedniego forum (za³o¿e niebawem nowy temat i mo¿e kto¶ mi co¶ o niej wiêcej opowie:)

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Wybacz, ale to by³o do przewidzenia, auto sie podoba to trza braæ :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2010
    BMW
    BMW
    Sk±d
    P-ñ
    zgadza siê, ale z³o¿y³o siê kilka rzeczy nie zale¿nych ode mnie i tak ju¿ wysz³o....ale nie ma co narzekaæ, 3 dni temu naby³em 745 :d ot niebawem:)

tak¿e jeszcze raz dziêki wszystkim za powy¿sz± pomoc:))

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •