Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 46

W±tek: e65 760i - Wodzis³aw ¦l±ski - pro¶ba o opinie !!:)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2010
    BMW
    BMW
    Sk±d
    P-ñ

e65 760i - Wodzis³aw ¦l±ski - pro¶ba o opinie !!:)

Witam!

Zada³em takie samo pytanie na innym forum bmw no ale poczyta³em i tutaj s± specjali¶ci od SIÓDEMEK wiec proszê Was o radê.
    Rozgl±dam siê za e-65 z lat 2003-2004 (wa¿ne ¿eby by³o po marcu 2003 r. - wiadomo, elektronika przesz³a upgrade'a).

Wyczai³em nastêpuj±cy model: http://otomoto.pl/bmw-760-i-C11792269.html

Do ceny furki nale¿y doliczyæ koszty akcyzy, w rozmowie telefonicznej facet powiedzia³, ¿e samochód by³ lekko uderzony (zderzak, b³otnik walniêty) - ma na to fotki.
    Dzi¶ dostane VIN i postaram siê w ASO ustaliæ ca³± historiê.
    Je¶li chodzi o cenê to wydajê mi siê przynajmniej, ¿e 80 tys. za 2003 r. jest w w porz±dku (nie jest przynajmniej za niska). Powiem szczerze, ¿e jestem nieufny je¶li jest to auto z komisu bo wiadomo, za jak±¶ kwotê musia³ j± kupiæ (a tanie w Niemczech one nie s±) i jeszcze musi zarobiæ wiêc sam nie wiem......

Co my¶licie o tym modelu ???
    Pozdrawiam!!

Ze zdjêæ za wiele nie wywró¿ymy. Trzeba wzi±æ auto na warsztat, podpi±æ kompa. Z fotek wygl±d ok, ale jak dla mnie to wyposa¿enie tylnej kanapy bez rewelacji. Zw³aszcza z tym silnikiem mog³o by byæ bardziej bogato. W ogóle móg³by byæ long :) Ale tak serio, to niczym szczególnym mnie nie powali³a. Wygl±da w porz±dku, ale z takim silnikiem to szuka³ bym jakiej¶ lepszej opcji, z ciekawsz± ni¿ czarna skór±. Ponoæ te silniki maj± wra¿liwy uk³ad paliwowy, a nasza wspania³a polska benzyna na pewno mu dobrze nie s³u¿y. Nie ma co gdybaæ- je¶li odpowiada Ci taka konfiguracja auta, to zapinaj go do kompa i wszystko bêdzie jasne.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Przede wszystkim strasznie ma³o siê tego sprzeda³o. Ten silnik to rodzynek jak i 760i w F01/02. Oczywi¶cie to silnik bez turbo (F-ka juz tak) wiêc ewentualne koszty naprawy sa co najmniej du¿e. Po prostu ma³o kto ten silnik ogarnia.

Jest tu zastosowana technika wtrysku bezpo¶redniego i poza szeregiem zalet tego rozwi±zania s± i wady. Pompy wysokiego ci¶nienia lubi± siadaæ a i wtrychy nie sa najtañsze a do¶æ czêsto siê je wymienia 8/

Wybór nale¿y do Ciebie ale wola³bym 745i z porz±dnym wyposa¿eniem niz to.

f01 760 to juz zupe³na inna bajka. Przeja¿d¿kê wspominam do dzi¶ z zachwytem
    Czyste sumienie wynika najczê¶ciej ze z³ej pamiêci

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Cychol
    Do³±czy³
    Oct 2009
    BMW
    R 1200 RT
    Sk±d
    siê bior± dzieci?
    faktycznie ze zdjêæ niewiele wynika, s± malu¶kie, tylko tyle ¿e auto jest dok³adnie wymyte i na zewn±trz i w ¶rodku :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2010
    BMW
    BMW
    Sk±d
    P-ñ
    Long odpada bo mi do gara¿u nie wejdzie:P
    No w³a¶nie, wyposa¿enie kiepskie porównuj±c niektórymi 745i.
    Ten ¶rodek jaki¶ kiepski no ale silnik rekompensuje to wszystko:D

Fakt, ¿e 760i jest bardzo niewiele a jak s± to ju¿ z 2006 r. i cena powy¿ej 100 tys.

Najgorsze, ¿e to jest 350km od mojej chaty i dodatkowo do najbli¿szego ASO z tamt±d jakie¶ 60km...poczekam na VIN i bêdziemy dalej my¶leæ:)

Przebuduj gara¿ :D
    Silnik czy nie, ja bym szuka³ czego¶ lepiej wyposa¿onego. Jak na 760 to tam na prawdê nie ma rewelacji. A 350km to nie jest odleg³o¶æ. Ja po swoj± E38 zrobi³em trasê Kraków - Bydgoszcz - Kraków dwa razy + b³±kanie siê po okolicy Bydgoszczy testuj±c auto- ³±cznie ko³o 2500km :) Zacznij od tego VINu, potem ewentualnie umów siê z go¶ciem ju¿ w okolicach tego ASO czy jakiego¶ innego lokalnego serwisu BMW (pamiêtaj ¿e ASO nie zawsze prawdê Ci powie). Jak nie ma nic do ukrycia i z autem jest wsio ok, to co to za problem podjechaæ 60km.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Widzia³em to autko w dzieñ po tym jak przyjecha³o z niemiec, jeszcze by³o uszkodzone, wgniecenia bardzo lekkie, ogólnie kosmetyka by³a pewnie, go¶æ jak widaæ spoko skoro o tym powiedzia³. Znam go osobi¶cie, mo¿na siê z nim dogadaæ te¿ co do rejestracji auta... Nie przygl±da³em siê temu auto pod wzglêdem zakupu, wiêc szczegu³ów nie podam, ale na pewno warto jechaæ i zobaczyæ...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2009
    BMW
    MB E500 V8
    Sk±d
    Katowice
    Blog
    1
    Co¿ ja mogê powiedzieæ te¿ swego czasu siê ni± interesowa³em, rozmawia³em z go¶ciem i ok. Ale o tym wgnieceniu nie mówil. fakt ten ¿e autko trzeba op³aciæ. A najbardziej blisko jest bawaria motors katowice:/
    Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2010
    BMW
    BMW
    Sk±d
    P-ñ
    Wielkie dziêki za porady i cenne informacje !!!:)))

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Daj znaæ co i jak - ciekaw jestem...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników