Panowie gdzie siê znajduje urz±dzenie odpowiedzialne za domykanie klapy baga¿nika? Od d³u¿szego czasu mam problem i zaczyna mnie ju¿ denerwowaæ. Zawsze rano z baga¿nikiem jest wszystko ok do kilku otwaræ i zamkniêæ (mniej wiêcej 3). Potem co¶ mu siê dzieje i nie chce siê otworzyæ. Nie reaguje ani z kluczyka, ani ze ¶rodka auta ani poprzez naci¶niêcie guzika w klapie. W ¿aden sposób nie mo¿na go otworzyæ. Jak auto postoi z 2 godziny i odpocznie baga¿nik da siê otworzyæ ale potem po zamkniêciu zamyka tylko na zamek mechaniczny, doci±ganie raz dzia³a raz nie. Jednym s³owem zacina siê strasznie. Co mo¿e byæ przyczyn± takiego stanu rzeczy? By³bym bardzo wdziêczny za zdjêcie urz±dzenia przy którym warto pod³ubaæ ¿eby to naprawiæ.
P.S. W³o¿enie kluczyka w guzik na klapie nic nie daje bo mam chyba jaki¶ lewy kluczyk. Do stacyjki pasuje do baga¿nika i do drzwi niestety nie :/
P.S. Ostatnio by³em na pogrzebie i w baga¿niku mia³em wieniec. Jak to przysta³o na z³o¶liwo¶æ rzeczy martwych baga¿nik pu¶ci³ dopiero po pogrzebie :/

Odpowiedz z cytatem