Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Snooker

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    chciałbym :)

Snooker

Witam!

Ciekaw jestem czy są na forum jacyś pasjonaci lub osoby grające w snookera?

Jeśli ktoś z Warszawy byłby chętny to można się umówić na partyjkę :)

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    A lekcje też udzielasz ??
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Sam się uczę, teraz mogę co najwyżej udzielić wskazówek jak się ustawiać, prowadzić kij + jakieś podstawowe ćwiczenia. Ale w każdym klubie jest zwykle ktoś, kto takich wskazówek może udzielić w sposób bardziej profesjonalny.

Ogólnie polecam zanim się zacznie z kimś grać spędzenie przy stole samemu kilku godzin bo to strasznie trudna gra. Jak się stanie przy stole to się nabiera szacunku do tych gości pokazywanych na eurosporcie.

No i zasady dużo ciekawsze niż bilard ;)

Praktyki na stole w snookera nie mam, ale na komputerze przepuściłem na to mnóstwo czasu.... Niby nie to samo, ale jednak wciąga.... ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    Praktyki na stole w snookera nie mam, ale na komputerze przepuściłem na to mnóstwo czasu.... Niby nie to samo, ale jednak wciąga.... ;)
    No ja też kiedyś sporo na komputerze w rozmaite symulacje grałem i polecam jednak zabawę na żywo. Satysfakcja z każdego udanego zagrania lepsza niż z wbicia 147 na kompie.

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Ja nie miałem nigdy przyjemności zagrać i to raczej z braku chętnych.
    Grę uwielbiam tak samo jak golfa, często oglądam mistrzostwa na Eurosport HD
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Ja o tym zbytniego pojęcia nie mam, ale na kompie tez swoje już przegrałem :) A turnieje na Eurosporcie mogę oglądać godzinami.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    750iL
    Ja trochę grywałem kiedyś, później brakło czasu na regularne treningi a szkoda bo trenować miałem gdzie i to za darmo. Do tej pory zresztą grać w poola i snooka mogę za friko. Zostało to jednak takim cichym hobby. Kiedyś na pewno bardzo chętnie z Tobą pyknę frejmika. Grywam w Sezamie we Wrocławiu. Jednym z właścicieli jest mój bardzo dobry kolega- Krzysiek Wróbel- jak się trochę interesujesz naszym krajowym snookerkiem to wiesz o kim mowa ;) To właśnie on mnie kiedyś zaraził snookerem bo wcześniej tego nie lubiłem (klapki na oczach, bilard i koniec- snooker za trudny). A i doszło do tego po krótkim czasie jak wymieniał kija, że przejąłem po nim sprzęt- mam ten kij do tej pory ;) od czasu do czasu jakiś frejmik z kolegą Rondlem z forum :)
    BEZ KOMENTARZA..... ;D

krazen trzeba ustalić miejsce, dograć czas i bardzo chętnie zagram ;) Może wielkim pasjonatem nie jestem ale bardzo lubię oglądać w tv jak również grywać przy okazji ;)
    Do O'Sullivana mi trochę brakuje ale jakoś daję radę :D
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik Awatar Cychol
    BMW
    R 1200 RT
    jeżeli chodzi o grę to, no cóż..., ale oglądać bardzo lubię... także pokibicować mogę ;D

Uprawnienia umieszczania postów