Poka¿ wyniki od 1 do 8 z 8

W±tek: [diagnostyka] programowanie DIS

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    e32 m30b30 88r. e38 m62b44 99r.
    Sk±d
    Stce

[diagnostyka] programowanie DIS

Panowie
    Jakie ciekawe triki (bajery) :), mo¿na zrobiæ w Naszych e38 za pomoc± programowania sterowników DIS-em, do tej pory uda³o Mi siê w³±czyæ ¶wiat³a dzienne, webasto, zamykanie drzwi po starcie (zadzia³a³o raz), czego Mi jeszcze brakuje to po jednokrotnym wci¶niêciu przycisku w pilocie otwieraj± siê tylko drzwi kierowcy po dwukrotnym reszta.

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    Sk±d
    Wrocek City
    Z tego co sie orientuje to juz ten temat jest dawno znany.....
    Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."

Cytat Zamieszczone przez wm
    czego Mi jeszcze brakuje to po jednokrotnym wci¶niêciu przycisku w pilocie otwieraj± siê tylko drzwi kierowcy po dwukrotnym reszta.
    Czyli "ZV Selectiv". Jak najbardziej do wykonania (nalezy do grupy parametrów CKM).

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    Sk±d
    Stce
    dziêki, ju¿ w³±czone:) je¿eli ju¿ by³ wa³kowany to mam problemy z jego lokalizacj±, proszê o linka.

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2010
    BMW
    e38
    Sk±d
    wawa
    to nie tyle programowanie co kodowanie ;)

programowanie to wgrywanie nowego oprogramowania do sterownika, kodowanie to co¶ bardziej jak konfiguracja ....

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jun 2009
    BMW
    E38 730d 1999r
    Sk±d
    Wejherowo
    Te¿ chcia³bym sobie pow³±cz±æ to i owo, tylko nie wiem, do kogo mam siê zwróciæ o pomoc :( Czy jest tu na forum osoba z trójmiasta lub okolic, która potrafi co¶ takiego zrobiæ? Oczywi¶cie siê odwdziêczê :]

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar technics
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    Sk±d
    Szwecja
    Ogolnie to fajnie bylo by te wszystkie informacje pozbierac w jeden temat . Albo zrobic jakis ladny opis . Niestety na dzien dzisieszy to wszystko to sa sztuczki magiczki .

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    Sk±d
    Stce
    Moim zdaniem, choæ nie mam do¶wiadczenia to "kodowanie" :) DIS-em jest du¿o prostrze i szybsze ni¿ NCS-em, znalaz³em ju¿ które pliki trzeba podmieniæ w v5x aby dzia³a³o, a poni¿ej kilka rzeczy które mo¿na zmieniæ w Naszych autach, prawie wszystkie s± w DIS-ie.

http://www.xoutpost.com/articles/x5/...formation.html

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •