Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52

Wątek: Jak dostac sie do bagaznika!!!???

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735 M62TUB35
    coś mi sie wydaje, że jak nawet dostaniesz się do środka przez wybitą szybę to i tak nie zda się bo auto jest w trybie uśpienia i np guzik od otwarcia klapy nie zadziała to samo tyczy się klawisza od centralnego zamka tego na środkowym tunelu, w dodatku jak auto rygluje zamki to drzwi nie uda się otworzyć nawet od środka. No z tym że jak bedziesz w środku to trzeba się do czegoś dostać i coś zrobić żeby otworzyć sam bagażnik lub cały samochód, ale o tym z wiadomych względów tutaj nie napiszę.

Jest jeden sposób, nieco inwazyjny, ale cenowo bez tragedii. Przerabiany w Sulejowie w niedzielę :D A tak poza tym, to zadzwoń do speców od otwierania auta. Nie powinno to kosztować więcej jak 200zł
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    I na przyszłość dorób sobie ten kluczyk. Dziwne że Ci auto sprzedali tylko z 1. Może poprzedni właściciel ma klucze to do niego zadzwoń ;D
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Znowu chcą zbijać szyby... Sam sobie człowieku zbij szyby! Najlepiej komplet! Skąd takie pomysły czy ja na pewno jestem na www.7er.pl?

Albo do ASO i dorób kluczyk serwisowy którym otworzysz mechanicznie zamki albo zadzwoń do jednej z firm które otwierają awaryjnie zamki (w 99% te firmy naprawiają różne zamki).
    Cenowo wyjdzie podobnie, na kluczyk serwisowy będziesz czekał długo na gościa od otwierania zamków max godzinę.
    Kolo podjedzie wyciągnie małe zabawki jak na filmach i kilka sekund otworzy zamek :)
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Vip Vip Awatar ArekLand
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    Cytat Zamieszczone przez Danek25
    coś mi sie wydaje, że jak nawet dostaniesz się do środka przez wybitą szybę to i tak nie zda się bo auto jest w trybie uśpienia i np guzik od otwarcia klapy nie zadziała to samo tyczy się klawisza od centralnego zamka tego na środkowym tunelu, w dodatku jak auto rygluje zamki to drzwi nie uda się otworzyć nawet od środka. No z tym że jak bedziesz w środku to trzeba się do czegoś dostać i coś zrobić żeby otworzyć sam bagażnik lub cały samochód, ale o tym z wiadomych względów tutaj nie napiszę.
    Popieram dostanie się do środka nic nie pomoże ! Przerabiałem tą opcję w "przygodzie na grzybach", dlatego warto sobie dorobić kluczyk za 35zł bez immobilisera - aby tylko mechanicznie otworzyć centralny.

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez ArekLand
    Cytat Zamieszczone przez Danek25
    Popieram dostanie się do środka nic nie pomoże ! Przerabiałem tą opcję w "przygodzie na grzybach", dlatego warto sobie dorobić kluczyk za 35zł bez immobilisera - aby tylko mechanicznie otworzyć centralny.
    Oby kolega nie miał tak jak jest u mnie ...

Też mam taki "mechaniczny" kluczyk ... ale poza otwarciem drzwi kierowcy i włączeniem ori alarmu nie otwiera niczego więcej ... a na pewno nie centralnego :/
    Pewność na każdym kilometrze ...

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Bo awaryjnie nie otwiera centralnego tylko same drzwi kierowcy i powinien tak samo otworzyć bagażnik...
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Dajcie już spokój - sprawa była pilna wczoraj. Kolega dostał kilka PW i pewnie sobie już poradził :)
    Gra muzyka

Vip Vip Awatar ArekLand
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    Moja "Loszka" '95 przed FL i "mechaniczny kluczyk"otwiera cały centralny. Czy po FL jest inaczej czy to jakaś opcja ?

Zaawansowany Użytkownik Awatar dOOm_PL
    BMW
    740iA individual;) / e36 Coupe
    Cytat Zamieszczone przez Neuf
    Pukałeś ??
    :what: :hihi: ta odpowiedz naprawdę mnie rozwaliła ze śmiechu... :what:
    juz po tym co sie wqrw**** teraz juz chce mi sie płakać tylko śmiać...
    Próbowałem juz sposobem nieco inwazyjnym z podobnym kluczykiem z bmw e36- jak to zrobiłem nie pisze:)- ale co śmiesznego, kluczyć sie przekręcił I NIC!!! obrócił sie a zamka i tak nie otworzył...;/
    Ściąganie ramki z drzwi żeby sięgnąć cięgien tez nic nie daje bo drzwi sa podwójnie zbrojone ale nawet jak sie bym dostał do środka to tak jak piszecie- i tak sie nie dostane do bagażnika. Chyba zostaje mi tylko ASO lub przez tylna lampe...;/

O tym ze jeden gość przyjechał z sama "poduszka" i chciał odgiąć nią drzwi NAWET NIE BĘDĘ PISAŁ bo mam teraz ugięty chrom na blotniku...:/
    PS ma ktos do sprzedania ten chrom to jest na tylnym błotniku? jak cos to pisac na PW bo zaraz po kluczyku to następny wydatek...[fade:64e411bc08][/fade:64e411bc08]
    Jade wolno ale ciagle przed toba:)

Uprawnienia umieszczania postów