-
Początkujący Użytkownik
Koledzy faktycznie macie racje , zwlaszcza co do przebiegu - licznik wyswietla 192tys. carsoft pokazuje 389tys. .... autko sprowadzone w maju zeszlego roku z wloch , myslalem ze tylko w polsce ludzie nie dbaja o auta , a teraz wiem ze sie mylilem , nic to , powolutku doprowadze ja do stanu uzywalnosci pewnie to troche potrwa ale uwazam ze warto , z poczatku jak ja kupilem i jeszcze nic nie nawalalo wspominalem z lezka w oku poprzednie opla frontere - wygoda brak ocierania glowa o podsufitke ( przy moich prawie 2metrach wzrostu ) , zero przejmowania sie kraweznikami , moglem wjechac gdzie chcialem , a teraz problem z parkowaniem ( nie chodzi o dlugosc auta bo podobna tylko o przeswit ) zrobienie czegos pod spodem nie wymagalo kanalu , a piesii zwiewali z drogi ;-) o wlascicielach maluchow nie wspomne przez litosc ;-))) , wsiadlem do buni ( walac glowa na wstepie , mialem wrazenie ze siedze na ziemi strasznie nisko ) po przejechaniu pierwszych 200km , zaczelem doceniac autko , cisza w srodku - nie musialem krzyczec do zony zeby mnie uslyszala , wygoda czulem sie jak w domu w fotelu zero zmeczenia , tak wypoczety wysiadalem kiedys tylko z reno magnum ;-) A predewszystkim nie zgadzam sie z opiniami ludzi na temat TDS , jezeli tak jak mowicie autko jest zaniedbane to sa z nim problemy to normalne czy to bedzie TDS , TD , V8 .... w oplu mialem motorek 2,2 DTI wszyscy na niego nazekali - oprocz mnie i zony , oboje mielismy takie same auta z tego samego rocznika roznily sie tylko kolorem ale oba byly zadbane i nie bylo problemow . Z racji wieku pewnie juz nie zmienie autka na inne poswiece czas i fundusze na reanimacje tego auta uwazam ze jest tego warte , a wiec tak szybko sie mnie z tego forum nie pozbedziecie , napewno zadam jeszcze wiele pytan i bede dreczyl swoja niewiedza wielu uzytkownikow i forumowiczow przez dlugi czas ;-) pozdrawiam serdecznie wszyskich ktorzy doczytali do konca ;-)
Uprawnienia umieszczania postów