Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Kolejne 740

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Widzę że już po raz kolejny pytasz o E38.Może jedź zobacz na żywo jakąś,"pomacaj",zrób jazdę próbną.Nikt Ci nie powie jaki jest stan w rzeczywistości na podstawie zdjęć.
    Póki co zauważyłem że jesteś tylko na poziomie "co o niej myślicie" a nie dasz szansy żadnej "na żywo"

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 750i
    Sorki ale już 5 7er oglądałem i niestety na oglądaniu się kończy , najgorsza była ta :/ : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10366651 koleś dalej pozostaje przy swoim ze stan jest bardzo dobry . Cała prawa i lewa strona wozu jest przerysowana dość gruba rysa od samych świateł przednich po światła tylne . Coś nie tak z ABS siedzi za nisko a upiera się ze podwozie nie było obniżane ani nic z nim kombinowane , podczas jazdy stuka coś w tylnym moście ale jak mu się o tym wspomina to mówi ze mi się to wydaje bo to przez Polskie dziury :] pod maska też przeróżne niedoskonałości popękane plastiki itd . Środek również pozostawia sobie wiele do życzenia , przypalenia po papierosach na przedniej belce , niedziałająca navi , niezbyt zadbany środek a to nie bagatela 32900 (jak bylem oglądać było 35900) . Nie chce kolejny raz jechać oglądać auto moich marzeń i znowu się zawieść a może ktoś już oglądał lub ma bliżej niż ja i mógłby pomoc :]

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    niestety szukanie 7er dobrej 7er to długa zabawa , ja swoja trafilem jako drugą oglądaną i też nie była bez wad , a co do oglądania aut na zdjęciach to np. ta z linka pow. jest całkiem całkiem piszesz że navi nie działa a na zdjęciach widac że działa , także sam rozumiesz że musisz jechać i sam pomacać żeby być pewnym a i tak nie znajdziesz w 100% idealnej czasami trzeba iść na kompromis tak to już jest z 7er................

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    520iA
    Autko ladne, sliczny kolor ale ten napis 740i to jakos tak dziwnie wysoko.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Więc sam widzisz.Auto które pokazałeś ze zdjęć moze byc a po oględzinach wychodzi co innego.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    Kontaktowalem sie z ta firma jakies 2-3 lata temu jak kupowalem e39. O ile nic sie nie zmienilo, te auta nie stoją w PL a dzialalnosc firmy sprowadza sie do posredniczenia przy zakupie samochodu wystawionego na sprzedaz w DE (zdarzylo mi sie pare razy znalezc ogloszenie na mobile.de a potem to samo jako oferte Unitap).
    Wtedy skorzystanie z ich pomocy wiązało sie tez z koniecznoscia osobistego wyjazdu do Niemiec.
    Ja ostatecznie nie zdecydowalem sie na wspolprace wiec nie wypowiem sie na temat jakosci uslug.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Kolega 7ka ma do sprzedania bardzo ładne 740 za nie duże pieniądze.Zobacz w dziale "sprzedam"

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 750i
    Niestety nie mam jeszcze dostępy do tego działu :( : Tylko uzytkownicy posiadający odpowiednią ilośc postów mogą przeglądac tematy na tym forum.

Początkujący Użytkownik
    Coś mi się zdaje, że już masz. Why? Ponieważ właśnie napisałeś 20posta ;)
    wszystko co napiszę jest to tylko moje zdanie i nie każdy może się z nim zgadzać, co w pełni rozumiem.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750I Alpina mod
    ten indyvidual to jakieś dziwadło TV i 3ci klimatronik ma na tył, ale nie ma komfortowych foteli...

do tego z tyłu tylko rolety bocznych szyb bez trójkątów... brak grzanej kanapy...

dziwna konfiguracja.. niby wypas dla prezesa z tyłu, ale nie do końca....
    niby exkluzive bo indyvidualka, ale uboga...

może to od jakiegoś Turka, co nie miał za dużo hajsu, ale na dzielnicy chciał błyszczeć.. bo zwyczajni ludkowie nie widzą różnicy... ale to tak samo jak w tej reklamie piwa.... :x

jak dla mnie to jakieś dziwadło.
    dwa słuszne wybory w życiu to R6 i V12

BLOG MOJE AUTO
    MOJE AUTO komentarze- te pozytywne jak i negatywne mile widziane.

Uprawnienia umieszczania postów