Bodaj¿e w tamtym roku przet³umaczy³em wszystkie bezpieczniki i wys³a³em je Sebkowi bo by³ problem z wrzuceniem ich na forum.Jak widzê do dzi¶ ich nie wrzuci³,postaram siê je wrzuciæ lub udostêpniæ je w inny sposób jak tylko znajdê chwile czasu.Zamieszczone przez Cichy
Co do bezpieczników i poboru pr±du przerabia³em ten temat pod koniec tamtego tygodnia.Tez my¶la³em ze co¶ z¿era mi pr±d i sprawdza³em po kolei bezpieczniki po bezpiecznikiem nr 6 jest telefon,o¶wietlenie wnêtrza,spryskiwacz przedniej szyby,ma byæ tam bezpiecznik 20A
U mnie po d³ugiej kombinacji okaza³o siê ze jest wszystko w porz±dku tylko moje auto d³ugo siê usypia trwa to duklanie 23-25 min i po u¶pieniu mam pobór 0,03A a ca³ym winowajca by³ akumulator(co ciekawe po odpiêciu klemy jest wszystko ok stoi przez tydzieñ przychodzê zak³adam klemê i pali od kopa)
Pozdrawiam
Wrzuci³em ta rozpiskê bezpieczników na chomika
U¿ytkownik tomi290 http://chomikuj.pl/tomi290/Bezpieczniki
T³umaczy³em je sam i nie mia³em najmniejszych problemów ze sprawdzaniem wszystko siê zgadza przynajmniej w moim aucie.

(co ciekawe po odpiêciu klemy jest wszystko ok stoi przez tydzieñ przychodzê zak³adam klemê i pali od kopa)
Odpowiedz z cytatem