Cytat Zamieszczone przez sylwekk
.

Ciekawe, co Radosha skłoniło do takiego zakupu.... Bo pomimo wszystko nie doszukiwałbym się tu zdrowego rozsądku ;D ;D :x
Już śpieszę Ci z wyjaśnieniem :)

Owy franzuz przyjechał ponad 3 lata temu do naszego kraju na lawecie z kolegą z którym
parałem się troszkę handlem autkami. :)

Dostał je w tzw. pakiecie więc kosztowało prawie nic. Autko 95rok, lekko uszkodzony zderzak, atrapka i cieknąca chłodnica.. Dodam, że auto miało w Niemczech jednego właściciela i do 220 tys książkę serwisową i z takim przebiegiem ją nabył. Po odszykowaniu zaczęliśmy tym autem sie poruszać na co dzień, aż w końcu po kosztach trafiło docelowo w moje ręce. Przez rok czasu zdążyłem się z Szafką zaprzyjaźnić i poznać jej kaprysy. Znamy się juz dość dobrze :D

Kiedy pojawiło się E38 szafkę sprzedałem sąsiadowi, który tak jak ja nie miał z tym autem większych kłopotów. Jakieś tam drobiazgi nie mające wpływu na jazdę codzienną.

Po obejrzeniu któregoś z kolei auta w automacie za nie dużą kaskę zadzwoniłem do niego czy mi nie odsprzeda Safranki ( ma drugi i Renówką jeździł ostatnio sporadycznie). A on na to 4 tyś i jest Twoja :) No to co mi pozostało? :D Wziąłem!

Także Szafka po dwóch latach powróciła do mnie i szczerze to wolę sprawdzony wóz o którym wiem wszystko niż jakieś byle co. Za te pieniądze nie kupi sie nic porównywalnego, a to na prawdę twardy samochód :)

Pozdrawiam :)

Cytat Zamieszczone przez sennapowieka
ALfonsowata fura :] Ważne, że welur wygodny
Szybki przyciemnię i ruszam w miasto.. W końcu jestem singlem tak jakby ostatnio ;D ;D a z tyłu sporo miejsca ;)