Adrian słuchaj, to ten sam macher od którego ja kupiłem w styczniu tego roku. O full opcji niech niepier...i to raz. Dwa musisz sobie te auto sam obejrzeć bo on coś na pewno będzie ściemniać. Te które jak kupiłem jak na razie jest ok ale też nie było 100% idealne ale jeżdżę i oprócz wymiany płynów na razie nie dokładałem. Pasowało by żebyś przemierzył sobie lakier bo raczej może być coś podmalowane. O magicznym przebiegu 160k też nie wspominam. Mi chyba ustawili na 170k ale to szczegół. Nie zniechęcaj się i jak chcesz to jedź. Ci goście to handlarze i w sumie też jak by przeginali ze sprzedażą szajsu to też budę zamkną w końcu. Jak masz wolne to bierz jakiego speca co kuma i jedźcie pooglądać. Tylko się nie napalaj i nie słuchaj co ten koleś gada bo gada od rzeczy zdrowo. Mi zasunął hasło że automatem jeździ 25 lat i nie widzi różnicy miedzy trybami D i S :D. Sprawdź sobie samemu podwozie, pooglądaj zawieszenie (nawet ręcznie pomacaj) bo jak pojedziesz z nim na przegląd to on ma swoich ludzi do tego. I koniecznie musisz się nią przejechać i posłuchać silnika i skrzyni. Jak mu powiesz że nie jeździłeś automatem to może się upierać że nie da ci się przejechać ale musi dać. Aha oni nie do końca ci wszystko powiedzą, pewne rzeczy mogą wyjść dopiero na miejscu. Także szczęścia życzę i jak kupisz to widzimy się na spocie ew. mini spocie:).