Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: BMW 740 (IA)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 750i

BMW 740 (IA)

Witam czy ktoś coś o nim wie http://moto.allegro.pl/item964346917...rii_cacko.html ? bardzo mi się podoba i chciałbym wiedzieć czy to dobry wybór . Co o nim myślicie ? I czy mieszka ktoś bliżej i mógłby ją zobaczyć ocenić . Nie chciałbym jechać tam niepotrzebnie . Dzięki śliczne :]

Ze zdjęć wygląda ładnie. Można by ją obejrzeć. Nie wiem tylko co to jest na dolnej krawedzi przedniego zderzaka? Jakiś sznurek czy coś :D
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Jak się podoba kolego, to pakuj tyłek i jedz oglądać,na żywo będziesz wiedział wszystko-no prawie wszystko ;)

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    Wygląda na zadbaną ale przebiegiem bym chyba sie nie sugerował ............

Adrian słuchaj, to ten sam macher od którego ja kupiłem w styczniu tego roku. O full opcji niech niepier...i to raz. Dwa musisz sobie te auto sam obejrzeć bo on coś na pewno będzie ściemniać. Te które jak kupiłem jak na razie jest ok ale też nie było 100% idealne ale jeżdżę i oprócz wymiany płynów na razie nie dokładałem. Pasowało by żebyś przemierzył sobie lakier bo raczej może być coś podmalowane. O magicznym przebiegu 160k też nie wspominam. Mi chyba ustawili na 170k ale to szczegół. Nie zniechęcaj się i jak chcesz to jedź. Ci goście to handlarze i w sumie też jak by przeginali ze sprzedażą szajsu to też budę zamkną w końcu. Jak masz wolne to bierz jakiego speca co kuma i jedźcie pooglądać. Tylko się nie napalaj i nie słuchaj co ten koleś gada bo gada od rzeczy zdrowo. Mi zasunął hasło że automatem jeździ 25 lat i nie widzi różnicy miedzy trybami D i S :D. Sprawdź sobie samemu podwozie, pooglądaj zawieszenie (nawet ręcznie pomacaj) bo jak pojedziesz z nim na przegląd to on ma swoich ludzi do tego. I koniecznie musisz się nią przejechać i posłuchać silnika i skrzyni. Jak mu powiesz że nie jeździłeś automatem to może się upierać że nie da ci się przejechać ale musi dać. Aha oni nie do końca ci wszystko powiedzą, pewne rzeczy mogą wyjść dopiero na miejscu. Także szczęścia życzę i jak kupisz to widzimy się na spocie ew. mini spocie:).

Początkujący Użytkownik
    BMW
    brak
    Fura z Radomia = musisz mieć 10x wzmożoną czujność. Co do przebiegu to zgodzę się z przedmówcą, że raczej kręcony, wystarczy spojrzeć na siedzenie kierowcy. Ostatnio oglądałem 728i z przebiegiem 220tkm i skóra była o niebo lepsza niż ta. Jak ma książkę to patrz czy wpisy nie robione tym samym długopisem, z tym samym charakterem pisma od początku do końca. A! i spójrz czy książka nie jest 5 lat młodsza niż auto. Najlepiej jeszcze kogoś zabrać ze sobą, 2 lub 3 pary oczu zawsze wypatrzą więcej.
    Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 730
    Cytat Zamieszczone przez Callogero
    Fura z Radomia = musisz mieć 10x wzmożoną czujność.
    Popieram
    Ale ogólnie autko ładnie się prezentuje ,na zdjęciach wygląda na zadbane.A do full opcji to jeszcze troszeczkę brakuje :)
    Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali

Zaawansowany Użytkownik
    Adrian jezeli to auto jest ze Szwajcari wszystko musi byc udokumentowane.Tam nikt nie robi sobie sam,czy u przyslowiowego pana Wladka.Kazda naprawa jest skrupulatnie odnotowana i szwajcarzy jak sprzedaja auta daja wszystkie dokumenty,rachunki,ksiazki serwisowe,nawet paragony z myjni.To bardzo skrupolatny narod i bardzo dokladny.Tak wiec jezeli zobaczysz,ze cos bylo robione powinien byc na to papier.Na zdjeciach ladnie wyglada,ale musisz sam dokladnie sprawdzic.Jezeli faktycznie nie jest nic kombinowane to warto.Co do przebiegu ogladnij ksiazke serwisowa,ten przebieg moze byc realny,poniewaz szwajcarzy z regoly stosuja zasade:mniejsze auto po miescie a duze na trase.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    Jak ja kocham te full opcje :) ogolnie auta ze szwajcarii polecam jak najbardziej :) jak dla mnie dziwnie wygladaja listwy dolne od strony pasazera

Masz tu link do mojego tematu :
    http://forum.7er.pl/poszukiwana-e38-...9r-vt11564.htm
    Widzisz, to ci sami handlarze.

Uprawnienia umieszczania postów