Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: BMW 740 (IA)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E38 750i
    Nom to na pewno najpierw zadzwonię dowiem się co i jak jak przez telefon pokręci to od razu kolesia oleje :( A szkoda bo wygląd fajny co do przebiegu to jestem prawie pewien że kręcony , no i oczywiście ta "full opcja" . No ale nic w każdym bądź razie rozglądam się dalej i spróbuje pogadać z gościem . Życzcie mi powodzenia :]

Słuchaj on raczej będzie kręcił bo to stary handlarz więc jedyne co ci pozostaje to męska decyzja i wycieczka na oględziny. Tak jak pisałem w moim temacie (do którego dałem ci wcześniej linka) - mnie też od rzeczy gadał więc na to nie patrz. Aha i te 35k to trochę dużo nie lepiej poszukać za 25+ a trochę starsze i tę kasę potem wsadzić w ewentualne naprawy? Poza tym i tak jak kupisz to szykuj ze 3k na wymianę płynów i tego typu pierdoł eksploatacyjnych bo chyba nie masz zamiaru objeździć nią pół roku i nic nie ruszać?

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    za 35 koła miałbyś moją i swpa na 740 i jeszcze by Ci ze 5 tysięcy zostało na dopieszczanie :) Tylko że moja to zabytek 99 :P

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I
    za 35 koła miałbyś moją i swpa na 740 i jeszcze by Ci ze 5 tysięcy zostało na dopieszczanie :) Tylko że moja to zabytek 99 :P
    Zdzira Ty to na sprzedawce się nadajesz :]
    Pewność na każdym kilometrze ...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    hmmm ja jestem handlowcem :P

A to, że tak nagabuję ludzi to przepraszam ale życie mocno przycisnęło a chciałbym, żeby trafiła w dobre ręce bo miała być u mnie dużo dłużej :(

Uprawnienia umieszczania postów