Historię serwisową można sprawdzić w ASO BMW
Najgorzej będzie, gdy okaże się, że serwis w Szwajcarii nie był autoryzowany - historii nie ma. Trzeba by wtedy poszukać kontaktu z serwisem na podstawie pieczątek z karty gwarancyjnej.
Historię serwisową można sprawdzić w ASO BMW
Najgorzej będzie, gdy okaże się, że serwis w Szwajcarii nie był autoryzowany - historii nie ma. Trzeba by wtedy poszukać kontaktu z serwisem na podstawie pieczątek z karty gwarancyjnej.
Skrzynie automatyczne się zużywają! Przy przebiegu 200 kkm nie oczekujcie bezawaryjnej pracy...
Kiedy ludzie przestają wierzyć w Boga, to nie jest tak, że w nic nie wierzą, ale wierzą w cokolwiek.
G. K. Chesterton
Odpuściłbym auto od handlarzy z Radomia. Za bardzo majstrują przy autach. Ja bym się bał od nich wziąść
Przybyli ułani pod okienko.....
......czarną Beemką Siódemką!!!
kolego a gdzie handlarze mają dobre auta i są uczciwi?
Co ma za znaczenie handlarz czy nie? Przecież auto jest do obejrzenia i albo się decydujesz lub nie i pertraktujesz cenę. Ja tam wolę kupować od handlarza niż przemądrzałych właścicieli.
Auto wygląda na łądne ale też strasznie odpicowane do zdjęć silnik to dosłownie pływa w plaku i myty więc pewnie sobie cieknie jak to V8 spod uszczelek pod pokrywami zaworów skóra wygląda na prędzej 260 jak 160 fotek kierowcy moja ma 152 000 i mam bardziej napiętą czyli mniej wysiedziana skórę. Ale auto nie wygląda źle.
Zgadam się, silnik wygląda na myty. Choć ten handlarz gadał że rzadko myją bo czasami coś się spier..li. Może faktycznie trochę cieknie skoro umyli.
Jak a taką kase to musi być wszystko tip-top. Trochę dużo, wypas nie wielki jak na te pieniądze.. Może troche rocznikiem nadgania ale tym bym się nie sugerował tak bardzo. Obejrzeć można ale w tych pieniądzach wymagałbym większe wyposażenie.
Pierwsze co jak pisali koledzy - sprawdź serwis.
z doświadczenia wiem że lubią cieknąć wiec jak umyty to wiadomo po co :|
Od samego Radomia to nic ;)Zamieszczone przez karlos638
Też pierwszą e38 jak kupowałem ogladałem w Radomiu no i na oglądaniu się skończyło :D
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]