-
Zaawansowany U¿ytkownik
Zburaczona e39
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11556212
Kto¶ sobie zada³ trochê trudu, ¿eby w³o¿yæ motor, ale efekt koñcowy... Có¿, widaæ nie ka¿dy ma gust... No ale o gustach siê nie dyskutuje. Pod rozwagê.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
d³uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo ju¿ wisi ;)
-
Zaawansowany U¿ytkownik
No z takimi tjuningami to ma szanse wisieæ do koñca ¶wiata.... :D
-
Vip
Vip
faktycznie o gustach siê nie dyskutuje ale wygl±da strasznie ..............
-
Vip
Vip
Na pierwszych trzech zdjêciach nie taka z³a(jeszcze by co¶ z niej zrobi³) ale kolejne zdjêcia to kompletna pora¿ka.Nawet ten silnik by mi nie rekompensowa³ przyjemno¶ci z jazdy jak by auto tak wygl±da³o 
Sto¿ki za³o¿one w tym sposób mog± tylko sprawê pogorszyæ.Dobrze ¿e nie napisa³ ¿e przez te sto¿ki ma z 380KM :hah:
-
Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
Ta BMKA ju¿ baaardzo d³ugo stoi na allegro. O ile mnie pamiêæ nie myli to kojarzê j± jeszcze z zesz³ego roku - i to nie z samej koñcówki....
-
Banned
Panowie nie jest tak ¿le, :/ jeszcze nie dawno by³ sza³ na spojlerki i montowane by³y niemal ¿e w kazdym modelu, ;D my¶lê, ¿e kto¶ siê po³aszczy na tê sztukê ,zw³aszcza dzieki tym spojlerom,my¶lê o rasowych burakach co podjad± do remizji na zabawê :hah: :hah: :hah:
-
Vip
Vip
Hehe...Tak sobie my¶lê ¿e znam kilka osób co teraz by siê podnieca³o widz±c t± aukcjê.
Ale tak jak mówisz Komando,te osoby co mam na my¶li na 100% by siê w najbli¿sz± sobotê pojawili na wiejskiej dyskotece ze ¶wie¿o ogolon± g³ow± na ³yso :hah:
-
Vip
Vip
I silnik przebieg 70tkm :D Powiedzia³bym, ¿e to rarytas ;) ciekawe czy dobrze jest zrobiona i czy daje rade zwyk³ej 540i.
-
Zaawansowany U¿ytkownik
O tym autku ju¿ by³o na forum. Zdj±æ te spoilery i by³oby ok. Za silnik du¿y szacun, ¿e komu¶ uda³o go siê upchn±æ. Ad pytanie MERKORA czy daje radê 540 -> ofc ¿e daje, moc± siê du¿o nie ró¿ni± ale spójrz na moment. W takiej e39 to musi asfalt spod kó³ wyrywaæ :D
Uprawnienia umieszczania postów
- Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
- Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
- Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
- Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
-
Zasady na forum