to wreszcie wiem jak twoje nowe bmw wyglada :hah:Zamieszczone przez Aldik
a tak na powaznie to niezła kolekcja
to wreszcie wiem jak twoje nowe bmw wyglada :hah:Zamieszczone przez Aldik
a tak na powaznie to niezła kolekcja
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Aldik, gdzie dostałeś taką e32 ?
Tak mnie męczyłeś wiec w końci się ujawniłem heheheZamieszczone przez ADASIO
Na allegro - są chyba jeszcze takie, weszły z tego co wiem czarne wersje - są to firmy Minichamps ..Zamieszczone przez mrekor
Problem miałem z E66 bo juz na allegro nie było i w końcu kupiłem na ebayu i z Hong-Kongu mi wysyłał gostek :) Ale sztuka super wykonana firmy Kyosho..nwet monitorek z tyłu rozmkładany jak i podlokietnik:)
Na allegro można trafić ,ale niezbyt często . Skontaktuj się ze sklepem www.modeliki.pl. Zamawiałem u niego pomimo że nie posiadał na stanie, lecz po około dwóch miesiącach dostał i wysłał zamówienie po wcześniejszym kontakcie co do koloru. Na PW posyłam linka ze strony na której znajdziesz dosyć dokładne fotki.
Marek.
jak ktoś bedzie zamawiał takie modeliki to dajcie na pw
ja chce model bmw e24
Gdyby ktoś poszukiwał to pojawiła się na allegro :D http://www.allegro.pl/item969953067_...s_prezent.html
Marek.
sorry, ale uważajcie kupując u niego, gościu ma kilka, a przynajmniej dwa konta na allegro i nie zawsze do końca jest uczciwy, mi sprzedał model, którego nie miał, wysłałem mu kasę, a potem zwodził mnie przez ponad miesiąc, a w końcu oddał kasę...
w każdym bądź razie trzeba uważać...
Ja od niego raz kupilem własnie E32 i wszystko poszlo super, a po ok 1,5r zamówiłem E65 tzn kliknąłem kup teraz na allegro i też jak sam zadzwoniłem po tygodniu to się okazało że chyba nie mają tego modelu itd itp, natomiast pieniądze oddal bez problemu...
Jeśli ktoś znajdzie model Plymouth Fury lub Belvedere rocznik 1957-58 czerwony w skali 1:18 jak w filmie "Christine" dajcie cynk. :)
Tu też jest parę niekulawych modeli BMW www.oldmodels.pl. e34 535i jest zrobiona miodzio po prostu :)