Strona 9 z 16 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 157

Wątek: Kupno E32 ZOBACZCIE

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    Wierze, wierze jednak znalezienie śnieżnobiałego środka w e32 to już chyba tylko z maszyną do podróży w czasie jest możliwe :6:57:

Wybacz dociekliwość, ale odrzuca cię jak to napisałeś "poziom zadbania i brudu" czy sama konfiguracja tego pojazdu?

Tą uwagą o szerokich kołach chyba się nie wpiszesz w panujące tu na forum trendy, większość wielbicieli e32 tu na forum wzdycha do felg w tym wzorze i rozmiarze.
    Choć ja osobiście do nich nie należę, wzór pasuje mi bardziej do generacji wzwyż.

Coś mi się wydaje że uczestniczyłem już w dyskusji z twoim udziałem, gdzie szukałeś V12 właśnie, od którego się teraz odżegnujesz? Może słówko sprostowania? :6:57:
    Też się zgodzę, że znalezienie takiego środka to już mało realne dla tego szukam skóry beżowej, czarnej lub szarej bo utrzymanie białej w dobrym stanie to mordęga.

Odrzuca mnie styl tego auta czyli szpan kosztem stanu auta.

Ktoś kupił V12, żeby potem nie mieć na paliwo i założył denny gaz zamiast sekwencji.
    Dla mnie V8 może kulać na sekwencji ale V12 to jest król i ma chodzić na PB taki mam kaprysi tyle :)

Po drugie mój wyznacznik syfu jest taki, że to auto jest zaniedbane.

Opcje są okej tylko ja się zbytnio opcjami nie podniecam dla mnie autko ma mieć klimę, elektrykę grzane lustra i w zasadzie tyle mi starcza po co mi lodówka jak ja siedzę za kółkiem?? Po co mi elektryczna tylna kanapa jak siedzę za kółkiem, żebym miał co naprawiać?? Dla mnie liczy się stan auta i to jak traktował je poprzedni właściciel wypasik można dołożyć, a tym wybitnie jeździł młody gniewny z podejściem z Need For Speed.

Wiem, że większość woli szerokie koła a ja sobie wolę fabryczne 15 i komfort jak co tygodniowe dokręcanie plomb. Ewentualnie jakieś 16 no może 17 ale z oponą nie szersza jak 235 po co mi walec 255?? Mocy nie ma aż tyle w automacie i silniku M70 lub M60, żeby były wielkie problemy z trakcja a taki kapec osłabia auto i powiększa spalanie.

Ja jestem zdania, że auto ma dawać mi frajdę z jazdy osiągów komfortu a nie mam kompleksów jak inni, że ma wyglądać dla społeczeństwa to ja jeżdżę moim autem ,czy gapie???

Co do silnika M70 nadal uważam go za cudeńko ale użytkuję samochód codziennie na krótkich trasach i nie stać mnie na niego a nie chce kupić M70 i potem zaniedbać go z powodu zbyt kiepskich funduszy wolę mieć te parę KM i Nm mniej w 740 i mieć zadbane autko zwłaszcza, że w serwisie V8 już mam doświadczenie w V12 nie.

ale co do V12 to jeszcze będzie kocham ten silnik za samą nazwę o reszcie nie wspomnę ( może mam kompleks małego dydka, że lubię wszystko co duże ?? ) ale zakupię go z moją wymarzoną 8er :)

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Myślę, że na wiele kwestii mamy podobne spojżenie, w świetle tego co tutaj piszesz.

Mając sprecyzowane te rzeczy które wymieniłeś wyżej, jak się odnosisz do tych pojazdów:

http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C12655823

http://moto.allegro.pl/it...lekcjonera.html

Tą "kolekcjonerską" rekomenduje jak widać jeden z forumowch kolegów.
    Lodówkę z drugiej możesz mi sprzedać, mimo że też nie jeżdżę z tyłu :6:57:
    Kanapę na jej miejsce w stanie igła też ci znajdę na jej miejsce :6:57: :6:57:
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Linki się nie otwierają

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    No nie linki kaput.

Tej 730 za 16 000zł nawet mi Szalony nie pokazuj nie dam tyle za E-32 w jednej ze słabszych wersji.

Rozważam minimum 740 więc pokazywanie mi 730 jest bez sensu.

Najchętniej przygarnę 740 dziś znajomy handlarz dzwoni mi do Niemiec w sprawie tej do której dałem link.

Dzuda co sądzisz o tej z mobile do której mam link u góry strony??

Jakbym już wychaczył lodówkę Szalony to Ci mogę oddać ... parę kostek lodu heheh :)

No dobra zmrożę Ci piwko nie będę świnia :D

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez Zdzira 850I
    No nie linki kaput.

Tej 730 za 16 000zł nawet mi Szalony nie pokazuj nie dam tyle za E-32 w jednej ze słabszych wersji.

Rozważam minimum 740 więc pokazywanie mi 730 jest bez sensu.

Najchętniej przygarnę 740 dziś znajomy handlarz dzwoni mi do Niemiec w sprawie tej do której dałem link.

Dzuda co sądzisz o tej z mobile do której mam link u góry strony??

Jakbym już wychaczył lodówkę Szalony to Ci mogę oddać ... parę kostek lodu heheh :)

No dobra zmrożę Ci piwko nie będę świnia :D

Ja tam sie nie znam na V8, z tego co czytam na forum to wszyscy chwalą M60B30 za oszczędność ;D

Wkleiłem to co wisi na allegro, tych pasujących do Twoich kryteriów to za wiele nie ma obawiam się.

Ta z Niemiec bordowa z jasnym środkiem niby fajna, ale co za szwejk obkleił tylne szyby folią do stu tysięcy diabłów?
    Nie wzbudza to mojego zaufania, zwłaszcza jeśli za to auto miałbym wybulić 8 tys.
    Ale to rzecz jasna kwestia osobistego zapatrywania na sprawę. Żałuję tylko że nigdy nie stać było mnie na zakupy w takich pieniadzach kiedy te auta były młodsze i mniej zmęczone życiem.

Zimne piwo z lodówki zawsze chętnie przyjme, w razie gdybyś już znalazł wymarzone 740i w stanie igła i z lodówką to sam ci to piwo postawie jak się na zlocie pojawisz kolego :690:
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Irek,myślałem że Sz4l0ny jakieś dwie nowe furki chce pokazać :P Te wyżej widziałem i uważam tak jak kolega że 16koła za 3,0 to lekka przesada.

Co do tej z mobile...hmm fotki małe i nawet jeśli coś z autem nie halo to tego nie widać.Generalnie oprócz podłokietnika kierowcy nie ma do czego się doczepić.
    Bardzo fajna kolorystyka-ciemne bordo i kremowy środek.

Mogła by mieć jeszcze ASC i PDC.

Cena 2tysie euro.Ile trzeba do tego doliczyć opłat i kosztów żeby po nią pojechać?

Wydaję się być bardzo fajnym egzemplarzem.

Edit---

zwłaszcza jeśli za to auto miałbym wybulić 8 tys.
    Zł a nie Euro :)

BMW
    e32
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    I

zwłaszcza jeśli za to auto miałbym wybulić 8 tys.
    Zł a nie Euro :)
    Złotówek, złotówek.

Na 9 tys Euro to już raz wklejałem tu na forum 740iL w bananie, całość Indywidual, bez wątpienia była obiektem westchnień czy innych posapywań z wyraźnym zabarwieniem seksualnym :D tutaj na tym forum
    Czarne e32 w benzynie!

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    http://www.autoscout24.pl/AllImages....d=lrynlc4tncgq

Mi się ta podoba ale cena miażdży Nawet jeśli by była podana w zł...

Uprawnienia umieszczania postów