Zamieszczone przez sz4l0ny
też mi się podoba,widać jest zadbana
Komplet skór można już za dobrą kasę kupić,tak więc temat do ogarnięcia ;)
Zamieszczone przez sz4l0ny
też mi się podoba,widać jest zadbana
Komplet skór można już za dobrą kasę kupić,tak więc temat do ogarnięcia ;)
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Ta druga byłaby chyba moim autem docelowym jak uda mi sie sprzedać E-38 bardzo ładna a brak skóry przeżyję :)
-ładna,ale już sprzedanaZamieszczone przez Zdzira 850I
Ta pierwsza trochę znam. Ciekna gruszki w tylnym zawieszeniu. Koles dostał ja w rozliczeniu. Miał zostawić dla siebie ale ..... Był gotowy oddać za 6 tys. Miał dać do komisu do zg ale nie wiem czemu nie oddał.
To chyba już kojarzę to auto. Początkowo była wystawioa w Zgorzelcu za 4 tys. potem kolejny właściciel chciał za nią już 6 tys. Każdy z nich przez tel twierdził że na aucie sie nie zna i za nic nie gwarantuje ani nic o nim nie wie.Zamieszczone przez rodzinabmw
Rozumiem że obecny sprzedający jest 3 właścicielem od tamtego czasu?
Auto ma kiere z e36 z kontrolką air bagu na dolnym ramieniu, co czyni je dość charakterystycznym, chyba że sie myle?
Czarne e32 w benzynie!
Być może. Nie pamiętam numerów rejestracyjnych. Ale w sulechowie to już drugi właściciel tej 7. Poprzedni ponoć kupił za grosze. Więc wszystko wskazuje na to że to ta sama 7 bo była w zgorzelcu.Zamieszczone przez sz4l0ny
Po Waszych postach wydaję mi sę że E32 to tylko dla prawdziwego konesera. Jeżdżę z kolegą E65 co jakiś czas i mam do Was pytanko. Czy E38 chodź trochę przybliży mi taki luksus co jego "młodsza siostra"?
TakZamieszczone przez jacek04
Ile trzeba się liczyć z wydatkiem na jakąś ładną sztukę z początku produkcji ? Bo za E32 wnioskuję że około 8tysięcy
Między E39 a E60 jest przepaść.O 7 się nie wypowiem bo auta jak e65 nie miałem.Zamieszczone przez jacek04
Co do ceny E38 to za 10tys zł możesz już coś kupić.A czy taka E38 będzie się nadawać do jazdy to już inna bajka