tylko pytanie czy silnik nie jest zmęczony zasilaniem LPG.Zamieszczone przez Dzuda
tylko pytanie czy silnik nie jest zmęczony zasilaniem LPG.Zamieszczone przez Dzuda
gadałem chwilkę z właścicielem pod kebabem ale akurat w pracy byłem i nie miałem czasu dokładniej obejżeć. Instalacja nie pamięta dokładnie jaka jest, chyba BRC ale to jest do zweryfikowania, autko ma od 6 lat, należało by pobawić się z tylnym nadkolem bo mówi że zaczyna ruda się pojawiać i tylne drzwi od strony kierowcy są do malowanie bo jakieś takie zmatowione są, mówi że polerkę robił ale to nic nie dało. W sumie i tak mam zamiar je całe pomalować bo farba ma już swoje lata. Musze popędzić sprzedaż audicy :D jak oblukam dokłdnie i pojeżdżę nią to zdam relację
aha, zawieszenie nivo zmienił na zwykłe bo mówi że koszt zabójczy
a mi się ten long średnio podoba na mój gust przekombinowany instalacja na moje oko nie spełnia wymagania pieca typu 4,0 lodówka fajna rzecz ale dla niej bym rdzewiejącego E-32 z kiepska instalką nie kupił wolę dobry stan.
Wiadomo ze auto trzeba zobaczyć. Na żywo moze wygladac lepiej niz na zdjeciach bądź gorzej ;) Gosc jezdzil nia 6 lat takze instalka chyba chodzi kwestia tylko w jaki sposób :D chociaż instalacji gazowej nigdy nie posiadałem w aucie i jestem w tym temacie laikiem :D
"I Want What's Coming to me... the World, Chico, and Everything in It."
Dowiedz się tych rzeczy które Ci napisałem i będziemy wiedzieć na czym stoimy z tym gazem ;)
Samochód wygląda ładnie, wydaje się, że właściciel dbał o samochód.
Co do gazu - widać na pierwszy rzut oka, że jest tam trochę bałaganu - ale to można wszystko poprawić.
No więc byłem na wstępnych oględzinach tej 740L. A więc tak, co do instalacji to jest to jakaś OML czy coś takiego, zakładana w 2003r, także troszkę już ma. Blacharka, generalnie to doły drzwi do roboty i tylne nadkola, ale nie ma tragedii, poza tym jak już wcześniej pisałem jedne drzwi są zmatowiałe (były uderzone). Do wymiany jest sprężarka klimy oraz komputer bo nie działa, koleś twierdzi że gdy u mechanika włożyli inny to działał. Elektryka działa. Nivo jest zaślepione i tylne sprężyny są do wymiany. Wnętrze zadbane, skóry jak na ten rocznik w super stanie. Skrzynia ok, biegi przerzuca jak i redukuje płynnie. Co do tego jak chodzi silnik to nie znam się na silnikach bmw, kultura pracy inna niż w Audi dlatego musiał by osłuchać go ktoś kto się na tym zna. Myślę że jeśli nic innego nie ma do zrobienia to warto by ją wziąć, ale jak będę już miał kupować to wiadomo, wezmę ją na stację na przeglądzik no i może ktoś z forum pojedzie ze mną i rzuci fachowym okiem okiem
moja była 7er: http://7er.pl/showthread.php/10628-Witam-wszystkich
7 to sporo moim zdaniem jeśli chodzi o gaz. Blacharke można zrobić ale wymiana czy remont silnika jest dość drogi z tad pewnie gość sprzedaje samochód.
gość mówi że sprzedaje bo kupił ją syn, ale stracił przez nią prawko i sprzedaje :D o LPG nic nie był w stanie więcej powiedzieć bo się nie zna
moja była 7er: http://7er.pl/showthread.php/10628-Witam-wszystkich
Być może, choć szczerze mówiąc wątpię w to. Poza tym skoro stracił prawo to łatwo się domyśleć co musiał wyczyniac tym samochodem. To rzecz jasna moje zdanie na ten temat.Zamieszczone przez Dawid7er