Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 513141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 157

Wątek: Kupno E32 ZOBACZCIE

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Zawsze można pozbyć się lpg i zapierdzielać na paliwie ;)
    tylko pytanie czy silnik nie jest zmęczony zasilaniem LPG.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    gadałem chwilkę z właścicielem pod kebabem ale akurat w pracy byłem i nie miałem czasu dokładniej obejżeć. Instalacja nie pamięta dokładnie jaka jest, chyba BRC ale to jest do zweryfikowania, autko ma od 6 lat, należało by pobawić się z tylnym nadkolem bo mówi że zaczyna ruda się pojawiać i tylne drzwi od strony kierowcy są do malowanie bo jakieś takie zmatowione są, mówi że polerkę robił ale to nic nie dało. W sumie i tak mam zamiar je całe pomalować bo farba ma już swoje lata. Musze popędzić sprzedaż audicy :D jak oblukam dokłdnie i pojeżdżę nią to zdam relację
    aha, zawieszenie nivo zmienił na zwykłe bo mówi że koszt zabójczy

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    a mi się ten long średnio podoba na mój gust przekombinowany instalacja na moje oko nie spełnia wymagania pieca typu 4,0 lodówka fajna rzecz ale dla niej bym rdzewiejącego E-32 z kiepska instalką nie kupił wolę dobry stan.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    760i 03'
    Wiadomo ze auto trzeba zobaczyć. Na żywo moze wygladac lepiej niz na zdjeciach bądź gorzej ;) Gosc jezdzil nia 6 lat takze instalka chyba chodzi kwestia tylko w jaki sposób :D chociaż instalacji gazowej nigdy nie posiadałem w aucie i jestem w tym temacie laikiem :D
    "I Want What's Coming to me... the World, Chico, and Everything in It."

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Dowiedz się tych rzeczy które Ci napisałem i będziemy wiedzieć na czym stoimy z tym gazem ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar xsilver
    BMW
    m60
    Samochód wygląda ładnie, wydaje się, że właściciel dbał o samochód.

Co do gazu - widać na pierwszy rzut oka, że jest tam trochę bałaganu - ale to można wszystko poprawić.

BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    No więc byłem na wstępnych oględzinach tej 740L. A więc tak, co do instalacji to jest to jakaś OML czy coś takiego, zakładana w 2003r, także troszkę już ma. Blacharka, generalnie to doły drzwi do roboty i tylne nadkola, ale nie ma tragedii, poza tym jak już wcześniej pisałem jedne drzwi są zmatowiałe (były uderzone). Do wymiany jest sprężarka klimy oraz komputer bo nie działa, koleś twierdzi że gdy u mechanika włożyli inny to działał. Elektryka działa. Nivo jest zaślepione i tylne sprężyny są do wymiany. Wnętrze zadbane, skóry jak na ten rocznik w super stanie. Skrzynia ok, biegi przerzuca jak i redukuje płynnie. Co do tego jak chodzi silnik to nie znam się na silnikach bmw, kultura pracy inna niż w Audi dlatego musiał by osłuchać go ktoś kto się na tym zna. Myślę że jeśli nic innego nie ma do zrobienia to warto by ją wziąć, ale jak będę już miał kupować to wiadomo, wezmę ją na stację na przeglądzik no i może ktoś z forum pojedzie ze mną i rzuci fachowym okiem okiem

BMW
    7 to sporo moim zdaniem jeśli chodzi o gaz. Blacharke można zrobić ale wymiana czy remont silnika jest dość drogi z tad pewnie gość sprzedaje samochód.

BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    gość mówi że sprzedaje bo kupił ją syn, ale stracił przez nią prawko i sprzedaje :D o LPG nic nie był w stanie więcej powiedzieć bo się nie zna

BMW
    Cytat Zamieszczone przez Dawid7er
    gość mówi że sprzedaje bo kupił ją syn, ale stracił przez nią prawko i sprzedaje :D o LPG nic nie był w stanie więcej powiedzieć bo się nie zna
    Być może, choć szczerze mówiąc wątpię w to. Poza tym skoro stracił prawo to łatwo się domyśleć co musiał wyczyniac tym samochodem. To rzecz jasna moje zdanie na ten temat.

Uprawnienia umieszczania postów