fajne toZamieszczone przez Zdzira 850I
fajne toZamieszczone przez Zdzira 850I
Czarne e32 w benzynie!
wygląda niegłupio :)
No mi się podoba ale powiedzcie koledzy jedna sprawę czy ten wynalazek od telefonu pójdzie ściągnąć tak, żeby śladów po nim nie było??
Ściągał będziesz? Fajny buzer, robi wrażenie! Mnie się podoba :D
E23 728 - E38 728 - E60 520d - E65 750i
Wygląda nawet na to, że z silnika nic nie cieknie w przeciwieństwie do większości V8 (w tym i mojej).
Jeśli chodzi o ten telefon, to nawet jeśli ściągniesz go bez żadnego uszczerbku na konsoli, to idę o zakład, że drewno pod tym ustrojstwem będzie ciemniejsze, bo reszta była wystawiona na działanie promieni słonecznych i na pewno trochę spłowiała... :/ Życzę oby tylko taki był z tym problem ;)
Jakbyś chciał sprzedać telefon to wal do mnie ;)
No chciałbym się tego pozbyć bo funkcjonalność zerowa a obrzydza mi to konsolę.
Jak zdejmę będzie w dziale sprzedam ciekawe ile można dostać za to cudo :)
Jak coś to przed wystawieniem napisz do mnie ;)Zamieszczone przez Zdzira 850I
Kurcze - przeglądam wciąż te Wasze zakusy na E32 i mam mega sentyment.......
Świetny samochód
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Kur.a znowu bagno ja pierniczę 3 auta już w Niemczech próbowałem kupić z 1 gościem się w ogóle dogadać nie idzie nie odbiera nie oddzwania 2 nie dotrzymał słowa i sprzedał dzień wcześniej, 3 ( ta ostatnia ) to trup na kółkach ta lista wymienionych części to w warsztacie na szrocie na używki zero rachunków doły drzwi wszystkie malowane chamsko chyba sprejem w puszce z tesco ja pierniczę chyba kupię coś z polski i będę wyrabiał na lale bo widzę, że w Niemczech jest to samo bagno tylko jeszcze droższe do tego.