Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: [ pozostale] Xenon obudowa

Cytat Zamieszczone przez cursor
    Zapewne z racji innej naklejki
    Możliwe :) Nie porównywałem nigdy tych obudów więc napisałem tylko o nr z etk ;)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Bmw E38
    Rok auta '94,ale lampy były po lifcie. Kupiłem takie, jeździłem pół roku, wszystko było ok, do czasu jak w pewną pechową sobotę dziewczyna zrobiła ok.30km i przyjechała do domu, po 10 -15 minutach wył alarm, lookają do okna i :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: !!!!!!!!!!!! Dobrze,że mieli węże ogrodowe,bo spaliła się się "tylko" i "aż" cała komora silnikowa. Ja przyjechałem na gotowe,bo akurat mnie nie było.
    Przetwornica jest z dołu lampy. Jej obudowa to jakiś odlew (chyba aluminium, nie przypatrywałem się dokładniej) a z góry i z dołu jest skręcona blachą. I ten odlew był był z jednej strony wytopiony!!! Widac było, że zaczęło się palic na rogu maski. Wiec obstawiam przetwornicę.

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    wszystko ok , ktoś skaszanił Ci instalacje i widze że głowy nie dajesz że to przez lampe , więc nie siej takich bzdetnych plot że przez poliftową lampe spaliło Ci sie auto , bo chyba będziesz pierwszy na tym forum któremu od lampy poliftowej spaliło się auto :hah: :hah: :hah: :hah:

Początkujący Użytkownik
    BMW
    Bmw E38
    Kolego wisior, to było napisane żartobliwie,wiec nie rzucaj się jak ryba bez wody!

Vip Vip Awatar wisior
    BMW
    BMW E61 525ia
    Cytat Zamieszczone przez Damian 1986
    o wisior, to było napisane żartobliwie,wiec nie rzucaj się jak ryba bez wody!

widze że zrozumiałeś , że się zbłazniłeś , i nie pozostało ci nic innego jak tylko skomentować to w taki sposób jak powyżej , brawwwwo , uważam tą dyskusje za zakończoną .............

Uprawnienia umieszczania postów