Możliwe :) Nie porównywałem nigdy tych obudów więc napisałem tylko o nr z etk ;)Zamieszczone przez cursor
Możliwe :) Nie porównywałem nigdy tych obudów więc napisałem tylko o nr z etk ;)Zamieszczone przez cursor
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Rok auta '94,ale lampy były po lifcie. Kupiłem takie, jeździłem pół roku, wszystko było ok, do czasu jak w pewną pechową sobotę dziewczyna zrobiła ok.30km i przyjechała do domu, po 10 -15 minutach wył alarm, lookają do okna i :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: !!!!!!!!!!!! Dobrze,że mieli węże ogrodowe,bo spaliła się się "tylko" i "aż" cała komora silnikowa. Ja przyjechałem na gotowe,bo akurat mnie nie było.
Przetwornica jest z dołu lampy. Jej obudowa to jakiś odlew (chyba aluminium, nie przypatrywałem się dokładniej) a z góry i z dołu jest skręcona blachą. I ten odlew był był z jednej strony wytopiony!!! Widac było, że zaczęło się palic na rogu maski. Wiec obstawiam przetwornicę.
wszystko ok , ktoś skaszanił Ci instalacje i widze że głowy nie dajesz że to przez lampe , więc nie siej takich bzdetnych plot że przez poliftową lampe spaliło Ci sie auto , bo chyba będziesz pierwszy na tym forum któremu od lampy poliftowej spaliło się auto :hah: :hah: :hah: :hah:
Kolego wisior, to było napisane żartobliwie,wiec nie rzucaj się jak ryba bez wody!
Zamieszczone przez Damian 1986
widze że zrozumiałeś , że się zbłazniłeś , i nie pozostało ci nic innego jak tylko skomentować to w taki sposób jak powyżej , brawwwwo , uważam tą dyskusje za zakończoną .............