Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: Idiota w BMW

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    a ja juz sie wyszalalem za wszystkie czasy swoja stara 535 e-34 (miala szpere). teraz majac e-38 nie chce mi sie popisowek strzelac (moze dlatego ze jestem za stary ;) ) a moze dlatego ze te samochody sa stworzone do wozenia sie a nie wchodzenia bokiem na zakretach :P (przeciez mozna kupic e-30 zamontowac szpere i inny silnik np 3,5 z e-34 i mozna sie powsciekac) . za to na trasie mozna wykorzystac caly potencjal mocy lub wlaczyc tempomat i rozkoszowac sie jazda. a nawet mam takie dni ze jade sobie spokojnie i zjezdzam rajdowcom na margines zeby mnie wymineli bo wiem ze ta duza wygodna i sliczna limuzyna z charakterem zmieni sie w pocisk po wcisnieciu malego przycisku pod pedealem gazu zwanego kick downem :P
    P.P.K.K

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Cytat Zamieszczone przez Ostry
    Trzeba by bylo dorwac zdjecia dyfrow z e38 i e39...wtedy by mozna bylo cos powiedziec... Skoro z e34 pasuje do e32 to moze z e39 pasuje do e38...
    wszystko sie da wsadzic tylko po co :/

Początkujący Użytkownik
    Dla sportu!!!! Rozruszac sie troche i pokrecic szybciej ta kierownica a nie rozwalic sie w fotelu jak na kanapie w salonie... A poza tym nasze konie mechaniczne trzeba od czasu do czasu poderwac do galopu...kon jak stoi w stajni to choruje... ;)

Dalej nie widze sensu , konia mozna orzywic chociazby na A4 lub kazdej innej prostej ..
    A nie latajac bokiem klasa 7er ..

Kupcie sobie E30 z motorem M30B35 radosc z jazdy bokiem gwarantowana.. Bedziecie miec wrecz nawet male problemy z okielznaniem tej maszyny :] ;D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    Trolu - taki młody a już taki konserwatysta... ;D ;)
    Też jestem zdania że jak ktoś chce i ma z tego fun, to czemu nie.

Z E30 miałbym ten problem, że nie lubię małych samochodów. W zasadzie poza E38 żadne BMW mi się nie podoba na tyle żebym się w tym widział :)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

No coz szybko doroslem :)

Tak zostalem wychowany, a wlasciwie to sam sie tak wychowalem :)
    Robta co chceta :) , tylko pozniej nie dziwcie sie ze na normalnym forum 7er.com beda sie z nas smiali, lub mieli nas za typowych polakow ..

No ale coz z czym do ludzi :) powodzenia zycze :)

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    BMW 7系列
    No, na tymże 7er.com widać nieraz mocno pomodyfikowane bryki... :) I pewnie - jak zawsze - jakaś tam frakcja się z tego śmieje, innej się podoba.
    To each their own... ;)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip Awatar MiBhell
    BMW
    ex. E32 735iA
    Cytat Zamieszczone przez trolu
    No coz szybko doroslem :)

Tak zostalem wychowany, a wlasciwie to sam sie tak wychowalem :)
    Robta co chceta :) , tylko pozniej nie dziwcie sie ze na normalnym forum 7er.com beda sie z nas smiali, lub mieli nas za typowych polakow ..

No ale coz z czym do ludzi :) powodzenia zycze :)
    Czy symptomem szybkiego dorastanie jest usuwanie niewygodnych dla siebie postów w tym i swoich "dla zatuszowania sprawy" a nie stawienie jej czoła? Tez jestem adminem na jednym z for i wiem ze tak najłatwiej ale nie w tym rzecz bo to akurat przejaw niedojrzałosci.

Czy filmik z stroboskopami okraszony duza iloscia przeklenstw jest powodem do wysmiewania na forum 7er.com czy tez do zazenowania na tym samym forum?

Ogólnie to obchodzi Cie co pomysla sobie o Tobie inni? Bo mnie nie. Nie oceniaj drogi Trolu a juz tym bardziej nie oceniaj po pozorach.. pisze to nie zeby wdawac sie w polemika ale poto zeby przedstawic swoje zdanie na niektóre twoje poglady.

pozdrawiam

Szczerze mowiac kultura moja lub kolegi nie ma nic do idotycznego palenia kapcia i komentowania , wiec wybacz tutaj twoja celnosc i sokoli wzrok mija sie z celem .

Co do kasowania postu , przyznalem Ci racje sprzatnalem temat przeprosilem i podziekowalem , ty masz dalej problem ale ja sie wogole tym nie przejmuje :)

A to ze jestes admnem i wogole - chcesz sie pochwalic ? super szacunek

Super Moderator Awatar olejus
    BMW
    BIEMDABLJU SEVEN FOUR FIVE
    Słuchajcie wypadało by tutaj dodać konkluzje :x

"Nie da się pogodzić skinów z punkami, wisły z krakowią oraz lanserów jazdy z piratami drogowymi"

Chyba trzeba zamykać temat (...)
    Pić trzeba ! Jeść można !

Uprawnienia umieszczania postów