Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Raczej nie te forum... Audi A8 4.2

Zaawansowany Użytkownik Awatar szajboos
    BMW
    e38 730d i Peugeot 806 2.0 HDi
    Cytat Zamieszczone przez Supermen
    Byleby z klientów więcej $ ściągać
    Te auta kupowali ludzie dla których wymiana paska nie robi w portfelu wielkiej różnicy. Nawet jeśli kosztuje 10kPLN. Mówię o W12 ;)

Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    Moje osobiste zdanie jest takie że to audi jest ładniejsze niż E65(zaznaczam moje zdanie)
    Nie tylko Twoje ;) Szczególnie jeśli stawiamy to audi obok e65 przedlifowej :) Poliftowa e65 już jest oki ;)
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    MB E500 V8
    Blog
    1
    rozmawiałem z właścicielem. To więc tak: Oczywiście chce sprzedać autko, wychwala w jakim wspaniałym jest stanie, jeździ nim na co dzień... Można podjechać zobaczyć je sobie że nie ma problemu, przejechać się. Na pewno jest zainteresowany sprzedażą. Na moje pytanie czy nie ma problemu aby podjechać do ASO samochód sprawdzić to odpowiada że auto jest w idealnym stanie i jest bardzo zabieganym człowiekiem i nie ma czasu na jeżdżenie.
    Pyta się mnie czy chce kupić samochód i nim jeździć czy naprawiać. Tylko o co mu chodzi???
    Stwierdził że rencista ma dużo czasu i może sobie jeździć po warsztatach i tyle.... To mu mówie że to 10 zł nie kosztuje i do widzenia.
    Merc E500..zwija asfalt :) Ex Audi D3 4.2 benzyna LONG

Zaawansowany Użytkownik Awatar phdream
    BMW
    E38 740i 6M
    Gosc od tej a8 prowadzi komis.Nie wiem jaka byla jego historia po sprzedazy,ale przed:serwisowany,dzwon byl ale nie jakis mega,tylko sprzwy blachcarskie.Do czwartku mam ograniczony dostep do neta,ale do tego czasu sie dopytam jak jest naprawde z ta d3 i dam znac.

JUZ WSZYSTKO WIEM!

Auto sprzedaje jednak drugi gość,nie ten który wziął ode mnie.Auto ściągnięte ze stanów około 3-4 lata temu.BITE,dlatego nie warte zainteresowania wg. mnie.

Uprawnienia umieszczania postów