e65 o rej. XX BMW7 ktoś od nas ?? :D
e65 o rej. XX BMW7 ktoś od nas ?? :D
Chyba 3-4 dni temu jechałem strykowską ze strykowa w stronę łodzi Clio 1, wyprzedziła mnie srebrna e38, to ja opóóór :D cisnąłem za nią aż do skrzyżowania Inflancka\Łagiewnicka ;d kierowca chyba coś zerkał bo nie spodziewał się by ktoś tak za nim cisnął starym gratem :hah: , Clio 1.9 D ciśnie zadziwiająco dobrze :what:
Pozdrawiam wszystkich :D
Oprócz motocyklistów bo wam macham na drodze gdy jadę jednośladem ;)
Poszukiwany kolega widywany we WRO na rej GKL- czarna e38 740iL z naklejką klubową na feldze z nowego 6-era- piękne autko
Kilka tyg temu staliśmy razem na światłach :] wczoraj widziany obok KFC w rynku
Pewność na każdym kilometrze ...
D7 BMW7 - e65 750iL - widziałem je parę tygodni temu we WRO - piękności :DZamieszczone przez DoDominik
...z pasji do samochodów, z miłości do BMW...
Dzisiaj około 15-16 na A4 między Katowicami a Rudą Śląską mijałem jakieś 740 na blachach DW. Jechałem chwilkę koło niego ale naklejki nie widziałem a szyby były przyciemnione więc kierowcy też nie. Ktoś się przyzna ;D ?
Joe podaj dalej numer blach co po DW.....
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
No właśnie nie spojrzałem dokładnie.
W Wiedniu na 3 bezirku przy Fasangasse często rano po drodze na budowę widywałem 7er w ciemnym kolorze na blachach B.... polskich oczywiście. Przyznać się kto??
Srebne ? e32 na glebie z xenonem i szerokim ryjem w Bytomiu przy salonie Renault ok 18:30 ( Blachy SPI )
Niestety nie zdążyłem mrugnąć bo było ciemno i myślałem że jakaś e30 jedzie
Jest to ktoś od nas ?