-
Początkujący Użytkownik
Nowy STAG 300 PLUS
Witam.
Od 3 m-cy jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E38 730i z 1995
od 2 tygodni mam założoną instalacje STAG 300 PLUS
Przejechałem już ponad 2 tyś km. i Wszystko jest w jak najlepszym porządku
Za instalacje zapłaciłem 4200Zł.
Spalanie w trasie 11,5l/100km
Spalanie w mieszanym 13,0l/100km.
Spalanie w mieście 15,6l/100km.
pozdrawiam
Srebrna_giwera
-
7er Freak
Podaj szczegóły komponentów zamontowanych, fotki instalki (parownika, sterownika, wtryskiwaczy, zbiornika paliwa, przełącznika)...
-
Vip
Vip
Też mam Staga 300 Plus też w 730 iA 1994 i Tak jak Ty jestem zadowolony ;D
-
Początkujący Użytkownik
Jutro wstawie kilka fotek i dokladnie opisze instalację bo dzis jestem w pracy B-) Pozdrawiam Serdecznie
-
Początkujący Użytkownik
Ja w swojej 728i tez mam plusa wlasnie, ale nie wiem co jest grane bo strasznie duzo pali.. wychodzi około 18 l po miescie. Instalacje mam od miesiąca. Oprócz tego wszystko jak najbardziej w porządku.
-
Vip
Vip
kolego w typowej jeździe miejskiej auto na gazie np. jak moje 730ia to poniżej 20 ciężko zejść, tylko ja mam stega zwykłego nie plusa, ale za to w trasie ostatnio to mi 10,2 spalił. a co do staga to jeżdżę już ponad rok i bez problemowo nie ma co przepłacać za jakiś włoski towar
-
Początkujący Użytkownik
Nie no mi tez chodzi super na plusie, ale co ja moge powiedziec jak ja moze z 1000 km przejechałem na gazie. Podjade jeszcze podłączyć go do kompa w nastepnym tygodniu, bo moze jakis czujnik zdechł i cos jest nie tak.
-
Vip
Vip
ja miałem problem na początku po montażu bo wtyka do wtryskiwacze nie łączyła (docisnąć i tyle) a teraz gaziarz mi mówił ze jak chodzi to nie ma co zaglądać do instalacji tylko o filtrach pamiętać
-
Początkujący Użytkownik
U mnie tak samo na gazie przy trzech litrach pojemności pali w mieście około 18-20litrów. I tak lepiej gaz lać niż benzynę ;)
Uprawnienia umieszczania postów