Wał kolego wał. Jak czujesz masaż w fotelu to bym przyjrzał się temu elementowi.
Ja mam to samo.
Wał kolego wał. Jak czujesz masaż w fotelu to bym przyjrzał się temu elementowi.
Ja mam to samo.
jak wibracje przy dodawaniu gazu to bym obstawiał wał do przeglądu - podpora - oraz poduszki tylne skrzyni biegów.
Noo moze być wał - a nie słyszysz stuków o podwozie ?
Panowie, jutro biore sie za ten wał kupie krzyzak i podpore i zerkne na te poduchy pod skrzynia... z tym sobie dam rade:P
Gorzej wyglada sytuacja z tym centranym i z szybami...
Spedziłem dzis troche czasu przy tej elektryce tzn...
Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki z tym kolo AKU przeczyscilem gniazda piny itd... no i nic nie pomoglo sprawdziłem nawet instalacje w drzwiach...
Nie wiem czy ma to znaczenie z modułem komfortu, ale alarm działa
przyciski sterowania szybami non stop sie swieca , ale chyba daja sygnał bo słychac przekazniki w tym drugim module. Do tylu kupiłem nowe przyciski bo myslalem, ze moze one sa uszkodzone, ale to nic nie zmieniło...
Samochód otwieram Awaryjnie i alarm sie rozbraja. samodomykacze nie działaja nie otwieraja okien...
nie wiem co o tym sadzic bo zawsze myslalem ze Alarm jest podłaczony do centralnego zamka a centralny zas do samodomykaczy... za co odpowiedzialny jest moduł komfortu...
moze panowie powinienem szukac usterki gdzie indziej a nie w module ???
czekam na wasze sugestie
fuji, najpierw odwiedź odpowiedni dział a jeszcze wcześniej przeczytaj regulamin :)
Zanim kupisz nowy moze sprawdź czy to wogóle to ?!Zamieszczone przez fuji
Racja.
Takich wibracji może nie powodować podpora wału a łącznik między skrzynią a wałem.
Ja mam podporę jak dąb a dalej telepie.
Z kolei krzyżak pracuje głośno i poza wibracjami wydaje z siebie nieciekawe dźwięki.
Najlepiej najpierw rozebrać wszystko i posprawdzać po woli po kolei.