-
Doświadczony Użytkownik
Generalnie jakie kolwiek glosniki w tylniej polce to porazka totalna :) Dobre do aut pokroju E30 :)
Co do ceny hmm no ja nie wiem :)
Swoja droga wlasnie przeczytalem opis twojego zestawu ...
Cytuje :
"wzmacniacz klasy D o mocy 250 W"
Bez obrazy , to wogole nie bedzie grac :)
Ja wymienilem orginalne glosniki na naglosnienie ALPINE ... Do sciany grodziowej za podlokietnik zamontowalem suba 30CM MAGNAT 1500W na 500 do tego wzmacniacz (chwilowy) sub chodzi na 1/3 mocy i w aucie ciezko siedziec sluchajac muzyki dluzej niz 5 min :) Chociaz mi to i tak malo i aktualny wzmacniacz pojdzie na glosniki do srodka , a na magnata zakupuje 1000W wzmachola , jak juz łubpac to pelna para . Ci co beda we wroclawiu zobaca o co mi chodzi dokladnie :)
Na koncu zostaje wykonczenie , ktorego jeszcze nie zrobilem i wyglada to prowizorycznie .
E38 jest idealnie wyciszone .. Dodam iz robiac takiego suba do sciany grodziowej robisz jednoczesnie najwieksza skrzynie jaka istnieje ( twoj bagaznik to skrzynia ) Na zewnatrz slychac lubu du ludzie sie ogladaja
Wszystko zalezy kto co chc zrobic ( samemu badz byc leniem ) i ile wydac :)
Ja wydalem troche wiecej niz twoj zestaw ale upierac sie chyba moge ze grac bedzie moje lepiej :) Szczerze mowiac nie widzialem jeszcze takowego zestawu nigdzie .
Uprawnienia umieszczania postów