oj wsadze-k...wa z naprawde cwielkim problemem ale musze.
Wyciągam plastiki w czesci koła zapasowego i muszę wyciąc tem dwie śrubki bo blokują.Ale jak już to przejdzie to pasi jak ulał.... :D
oj wsadze-k...wa z naprawde cwielkim problemem ale musze.
Wyciągam plastiki w czesci koła zapasowego i muszę wyciąc tem dwie śrubki bo blokują.Ale jak już to przejdzie to pasi jak ulał.... :D
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
Igła ta skrzynia..... :D bedzie pompować na maxa ;-) Jak ja sam robiłes to gratuluje wykonania!!!
.....XXX......
Skrzyneczkę zrobił mi gość ,który na codzień zajmuje się car audio i sam jeńdzi na zawody.
Jakby ktoś chciał to jego adres www.powerton.pl
Facet ma też swój sklep z naprawde dobrym sprzętem (hi end) w Kętach.
Polecam gościa bo nie robi fuszerki i nie kroi dużo.
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
tiron jak bedzie jakas piesn z mocnym basem to rejestracje na drodze zostawisz.Szacun dla ciebie :razz:
ja juz sie zdecydowalem..... na przedni system....... podwójny audiosystem...16.5 plus 2 razy 12" w bagazniku....vibe 500 rms do tego wzmaki viba :D
.....XXX......
A ja mam takie pytanie: Czy kazda e38 ze standartowym nagłosnieniem ma sprzet napedzany jakims wzmacniaczem i czy tam w ogóle był montowany wzmacniacz czy te głośniki były zasilane wzmacniaczem z radia??
Z tego co wiem kazda e38 ma wzmacniacz - tylko sa rozne rodzaje np zwykly jest dosc maly w porownaniu do wzmacniacza dsp.Zamieszczone przez Czarny
nie nie mi chodzi o zwykły bez dsp. A gdzie on sie znajduje??
Tam gdzie zmieniarka CD z tylu za zmieniarka.Zamieszczone przez Czarny
aha... ok dzieki wielkie!! :]
Pozdrawiam!!! ;)