Dokładnie tylko że malutkie a nie takie metrowe jak te głąby
To fakt sa mniejsze,ale sila byc moze wiekrza tego nie wiem.Co do wielkosci to pasowalo by zrobic kiedys zdjecie i pokazac kolega jakie maja tu auta wojskowe to jest czad dopiero
Dokładnie tylko że malutkie a nie takie metrowe jak te głąby
To fakt sa mniejsze,ale sila byc moze wiekrza tego nie wiem.Co do wielkosci to pasowalo by zrobic kiedys zdjecie i pokazac kolega jakie maja tu auta wojskowe to jest czad dopiero
Krótka antena nie może mieć lepszego zasięgu niż antena wysoka. Fizyki nie oszukamy. Jest możliwość podpięcia dodatkowych wzmacniaczy ale przy zwykłym zasilaniu z gniazdka to wszystko działa bardziej jak zabawka. Im dłuższa antena tym większy zasięg.
Co do kilku anten na jednym radiu to i trochę w tym racji jest. Tylko po co robić ze swojego auta choinkę dla dodatkowych 5km zasięgu.
Są nawet takie specjalne splitery do, których podłącza się dwie anteny ale na spliterze jest przełącznik i wybieramy sobie, która antena ma działać w danej chwili.
Byc moze uzywa kilku radyjek ;) Np jedno na AM drugie FM, badz nie ma DW i chce ciagle miec nasluch dwoch kanalow na dwoch radiach...
Patrząc na rejestrację to nawet ten sam kolo :]Zamieszczone przez sennapowieka
dwr czyli wszelakiej masci wioski pod wroclawiem gdzie od 20 do 5 tys mieszkańcow :) to jest gmina kąty wrocławskie. jedna antenka moze byc od cb a druga od navi czy telefonu :)
codziennie rano budzę się piękniejszy, ale dzisiaj to już przesadziłem :P
Blachy te same co z fotki Beziego ;D jaki ten świat mały ;DZamieszczone przez sennapowieka
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Heh ja też kojarzę to auto z widzenia, z tego co pamiętam jeździ nim jakiś starszy Pan z pod Wrocławia :) Ładne to jego 740il ale anteny szpecą.. no cóż kupił e38, ale anteny przełożył z poloneza.. a może wcześniej jeździł na taxi i musi mieć coś przyczepione do atua:)
Że niby ma kontakt z bazą ;D
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
No koledzy z Wrocławia przyznać się kogo to AUTO :D ;D
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
W sumie to Olejus lubi różne takie wynalazki montować np. na dachu, więc może to jakiś kumpel od niego z klubu, co Paweł?
:P :hihi: