Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Problem z Drzwiami

Początkujący Użytkownik
    "Neuf" Ja jak przekręcam w prawo ale o 90 stopni kluczyk we wkładce od bagażnika to cały centralny mi się otwiera włącznie z drzwiami ...[/quote]

Jak przekręcam w prawo nic się nie dzieje, patrzylem za tapicerkę są tam male przeączniki wkladka je wlacza i nic się nie dzieje

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było e38 740iA M60B40
    jak mozesz otworzyc bagaznik to wykorzystaj rzeczywiscie ten worek na narty,o ile go masz :) , to przyszykuj sobie jakis długi haczyk, owin go czyms zebys sobie nic ni eporysował i łap za klamke od wewnatrz, a druga osoba niech trzyma drzwi, i je jekko ciagnie.Powinno pomóc:)
    ...ther's no better way to flyy...

Początkujący Użytkownik
    "Damias" Masz rękaw na narty? Jak tak to ładuj sie przez niego do środka :D

A co się dzieje z wkładką w drzwiach? Nie chce się przekręcić czy nie odblokowuje zamka?

Rękaw mam ale mam też butle z gazem, jak nie będzie innego wyjscia to będe próbowal.

Wkadka w drzwiach nie przekręca się.

A jakbym dostal się pod maskę byla by jakaś szansa otwarcia drzwi?

Vip Vip
    BMW
    E38- 740D 1999r.p.
    Cytat Zamieszczone przez MichalV8
    jak mozesz otworzyc bagaznik to wykorzystaj rzeczywiscie ten worek na narty,o ile go masz :) , to przyszykuj sobie jakis długi haczyk, owin go czyms zebys sobie nic ni eporysował i łap za klamke od wewnatrz, a druga osoba niech trzyma drzwi, i je jekko ciagnie.Powinno pomóc:)
    jak auto jest zaryglowane alarmem nic nie dadzą takie kombinacje bo klamka jest "martwa" i nawet od wewnątrz ich się nie otworzy

wymień baterię to otworzysz auto z pilota :P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 730
    Cytat Zamieszczone przez MichalV8
    to przyszykuj sobie jakis długi haczyk, owin go czyms zebys sobie nic ni eporysował i łap za klamke od wewnatrz, a druga osoba niech trzyma drzwi, i je jekko ciagnie.Powinno pomóc:)
    U mnie jak auto zamknięte to żadnych drzwi od środka klamką nie otworze ...
    Może już lepiej amar, weż jakiegoś długiego kija i przez ten worek na narty celuj na przycisk centralnego
    Niczym Feniks z Popiołu podrywa się i unosi w oddali

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było e38 740iA M60B40
    Cytat Zamieszczone przez Jack
    jak auto jest zaryglowane alarmem nic nie dadzą takie kombinacje bo klamka jest "martwa" i nawet od wewnątrz ich się nie otworzy
    Dziwne, jak zamknałem sie w aucie kluczykiem, siedzac w srodku, to otworzyłem je od srodka normalnie, alarm był uzbrojony....Wydaje mi sie , ze powinienes miec mozliwosc wydostania sie od srodka z auta w razie ,,w".Klamke naciskałem 2 razy , bo za pierwszym razem nie otworzysz.

Vip Vip
    BMW
    E38- 740D 1999r.p.
    MichalV8 próbuj u mnie są zaryglowane na amen i mogę sobie ciągnąć :P klamkę :P

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było e38 740iA M60B40
    Cytat Zamieszczone przez Jack
    MichalV8 próbuj u mnie są zaryglowane na amen i mogę sobie ciągnąć :P klamkę :P
    Faktycznie, macie racje, na alarmie nie otworze :D .Pomylilo mi sie z samym centralnym zamkiem przy awaryjkach, to działa na 2 razy ,a nie na alarmie :P

Początkujący Użytkownik
    Witaj.
    A jak przytrzymasz przycisk od otwierania to może otworzą się szyby. Spróbuj. Mnie tak kiedyś się udało.
    RobRoy

Vip Vip Awatar ArekLand
    BMW
    E38 2.8i "Zender"
    ... u mnie klawisz centralnego (ten przy awaryjkach) nie działa po zamknięciu auta z pilota, więc długi kij, czy też wejście przez bagażnik nic nie pomoże.

Uprawnienia umieszczania postów