To ja tak mam u siebie że mam w tylnej antene,ale z tego auta co to wymontowuje antena jest w lewej ćwiartce. i co teraz?
To ja tak mam u siebie że mam w tylnej antene,ale z tego auta co to wymontowuje antena jest w lewej ćwiartce. i co teraz?
Antena GPS jest pod półką, przy tylnej szybie po lewej stronie.
Mam nadzieje ze tobisz fotorelacje..Zamieszczone przez LUKASZWBO
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
A jak się rozbiera te maskowanie pod kierką,żeby sie dostać do wiązki bo już tylko to mi zostało??? :)
-PS Trochę się przeliczyłem z wiązką w bagażniku masakra tam jest :/
-Czy trzeba wykręcać fotel żeby wiązka przeszła czy przejdzie jakoś?
Zdejmujesz ten mały schowek. a potem zobaczysz sruby do tej osłonyZamieszczone przez LUKASZWBO
Ta wiązka jest puszczona w tunelu wiec raczej nie trzeba fotela molestowacZamieszczone przez LUKASZWBO
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Mam problem z wiązką u siebie w aucie mam zwykłe radio a z boku to na monety i ten wązki panel.
Wiązka idzie pod fotelem a następnie wchodzi w tunel następnie jest taka dziurka i wiązka wychodzi z wykładziny ale w tym miejscu te niebieskie kabelki idą w stronę schowka pasażera co robić ;( ;( ;(
Niebieskie kabelki to kable, które idą do głośników. Możesz je obciąć a następnie polutować, albo wytargać wykładzinę, porozpinać złączki drzwi i wyjąć wtyczki od głośników z tych złączek.
Aha
A żebyście wiedzieli to ja z tamtego zabieram to co w temacie ale muszę zamontować tam to co ja miałem u siebie.
-A te niebieskie kabelki to tylko na prawą stronę są ?
-Gdzie są na lewą ?
Obetnij sobie kable pod fotelem u siebie i w samochodzie dawcy. Będzie mniej roboty. Pozostanie Ci tylko polutować pod fotelem kilkanaście kabli od głośników. Problem może się tylko pojawić w chwili, jeśli będą różnice w rodzajach instalacji nagłośnieniowej (zwykłe stereo w jednym aucie a HiFi/Top HiFi w drugim).
Przy DSP każdy głośnik jest osobno podłączony do wzmacniacza.Zamieszczone przez sylwekk
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms