autko piękne ale cena mocno przekombinowana , można zapłacić więcej ale bez przesady .........
autko piękne ale cena mocno przekombinowana , można zapłacić więcej ale bez przesady .........
Auto dla kolekcjonera, do garazu i wiecej swiata nie zobaczy![]()
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
Ja tam wierzę, ze są takie auta z małym przebiegiem. Mój dziadek w '94 roku kopił nowego Seata Ibizę i przez 10 lat zrobił 13 tys. kilometrów. Ale on jeździł tym autem tylko do kościoła... :)
Jak go sprzedawałem nikt nie chciał uwierzyć, że to prawdziwy przebieg. Auto było w fabrycznym stanie, zawsze garażowane. Pierwszy oglądający go kupił i nie miał wątpliwości. A cena była tylko trochę, a nie ponad dwa razy, wyższa od rynkowej...
marzenie. 7er z takim przebiegiem. Ale wolał bym e32 jak nowe.
e32 v8 manual
I tu się w 100% rozumiemy :)Zamieszczone przez mat
750 iAL z tym przebiegiem uszczęśliwiłoby mnie
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/s...93&tabNumber=2Zamieszczone przez sylwek7
Tyle że ten ma już sporo najechane ;D
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
jeszcze w highline jakby była ... miodzio :)
z przebiegiem 15tysi
e32 v8 manual
Cena myślę że normalna jak dla kogoś kto kolekcjonuje auta. Nie patrzy się pod względem tego ile jest warte tylko ile za nie będzie można wziąźć za ileś tam lat. Jako inwestycja dla potomnych, taki prezent-niespodzianka np za zdanie prawka :)
No to dzięki - taki wózek za zdanie prawka...
Choć widziałem tatusia co kupił nowe M3 V8 za zdanie matury. Juz nie ma tego M3 :/
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
dobrze ,że chociaż osoba która ma prawko nadal jest..
e32 v8 manual