Cytat Zamieszczone przez xsilver
Byłeś u mnie nie dalej jak przed zima i mówiłem, a potem pisałem ci wyraźnie, że masz zawieszenie obniżone mocno - o ok 60mm - więc czego się spodziewałeś - że zmierzysz i wyjdzie -20mm - tym bardziej że widziałeś moją e32 na seryjnym zawieszeniu (które i tak jest w wersji german ) i chyba dało ci to jakieś porównanie ?
Myślałem mimo wszystko że to max 40 mm :)

Cytat Zamieszczone przez xsilver
Jak mierzyłeś swoje zawieszenie to obciążyłeś samochód ( chociaż 2 x 68kg na przednich siedzeniach) ? Jeżeli nie to może być jeszcze niżej :D
Nie obciążałem... to dlatego wg pomiarów tył wyszedł mi nawet ciut wyżej niż seria :)

Mam jeszcze jeden argument PRZECIWKO obniżaniu. Czy ktoś może mi powiedzieć o ile zmienia się kąt pochylenia koła przy obniżeniu o te 45 mm? Bo niestety wydaje mi się że moje auto ma z tym problem.
Wydaje mi się że obecnie mogę mieć założone jakieś tanie -45mm i lekko siadły...
Zdecydowanie duża podsterowność na śliskim co mi się nigdy nie podobało ale myślałem że tak musi być :(
Przód lubi uciekać - nie podoba mi się to. Seria to jednak seria a krótszych wahaczy dolnych przecież nie załatwię bo skąd?

xsilver a Tobie jak się jeździ na obniżonym? Jakie Ty dokładnie sprężyny dałeś?

Pozdrawiam