Czy to jest Castrol czy Mobil ?
Czy to jest Castrol czy Mobil ?
Pić trzeba ! Jeść można !
Kiedysa byl mobil a czy siee cos zmienilo ?
Liquy Molly i Motul uwazane sa za najlepsze.Mobil stracił swoja renome, a castrola jak chcecie uzywac to kupcie oryginalny z niemiec, słyszałem ze w polsce nawet go przelewaja.Jak uwazacie, ale te 2 pierwsze sa zdecydowanie lepsze od reszty....Cena zreszta mowi sama za siebie.
...ther's no better way to flyy...
a ja uzywam Neste i napewno niejest rozlewany w polsce czy innym kraju :)
A ja uzywam valvoline vr1 racing i bardzo go chwale.
Ten kto podpisał z nimi najlepsza umowę ... Dzisiaj Castrol - jutro może być elf czy cokolwiek innego .Zamieszczone przez olejus
doklanie neuf :DZamieszczone przez Neuf
inaczej, kto wiecej placi za reklame, bo sam juz niewiem castrol dla bmw za napis na korku czy bmw dla castrola
Zamieszczone przez MichalV8
Jestem tego samego zdania,ze te oleje sa najlepsze+Valvoline
Jest e32 7xx,E30 325i 24v swap na e30 335i :) i sprzedane :(
Zamieszczone przez CamilCzytając podobne opinie zastanawiam się, po czym poznajecie "lepszość" oleju silnikowego...Zamieszczone przez MCGUMA
Inaczej: czy ktokolwiek jest/był z dowolnego oleju szczególnie NIEZADOWOLONY? Czy spotkaliście się (nie z trzeciej ręki) z przypadkiem zniszczenia silnika - wyłącznie z powodu użycia kiepskiego oleju?
Bo mam wrażenie, że różnice między tymi produktami są głównie marketingowe - a nasze silniki będą jeździły b. podobnie bez względu czy wlejemy Castrol, Shell, czy Texaco...
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau