Też mam pare małych wgniotek. Może się skuszę :) W domu mam całą butlę CO2 więc mogę całe auto spryskać :D
Też mam pare małych wgniotek. Może się skuszę :) W domu mam całą butlę CO2 więc mogę całe auto spryskać :D
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
Próbowałem w e36 na masce jakimś sprayem (chyba było tego 500ml) i niestety nie zadziałało.
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Takie coś działa tylko na rozległe wgniecenia o bardzo łagodnych krawędziach - jak macie bardziej ostre wgniecenie, np po narożniku drzwi innego auta, to niestety nie pomoże![]()
Adam - jak coś to znalazłem fajny warsztacik w Krakowie, co "niemal wszystko" są w stanie poprawić/odświeżyć na aucie.
Akurat widziałem ich efekty i nie powiem .... wiedzą co robią (w przeciwieństwie do 95% miejscowych blacharzy-lakierników).
Jak co to Cie do nich mogę zaprowadzić z tym twoim rzęchem ;D ;D ;D .
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Tak się składa że tanio oferuję pełne butle z CO2 - w butlach o pojemności: T-6.kg za 130.PLN/szt oraz T-40.kg za 350.PLN/szt :] dla forumowiczów zawsze zniżki![]()
usługi i bezpieczeństwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12) | Ex: BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)
...a takich 0,5kg nie masz? ;)
Zamrażacze w pojemnikach 500ml można kupić w sklepach z częściami elektronicznymi, używam takich w elektronice :)
locky a gdzie w UK takie można dostać ? ja chętnie bym kupił, mam na drzwiach małe wgniecenie i pasuje do tej metody ale zamiast co2 miałem powietrze w sprayu które również zostawiło coś ala lód, lecz niestety nie zadziałało.
potrzebuję coś zimniejszego.
Jak mi zależy na czasie i nie chce mi się czekać na części itp. to zaopatruje się w Maplin Co prawda nie najniższe ceny ale pod ręką ;). Zamraża do -50
Niestety, gaśnic (jeszcze) nie sprzedaję :] --- mam na obecną chwilę kilka gazów technicznych: CO2, Argon, Argon+CO2=Carbon/CarboMix, Tlen - w warsztacie samochodowym zawsze któryś może się przydać :DZamieszczone przez Cychol
Będą cieplejsze dni i będzie mi się nudziło to popróbuję wykorzystać taką mniejszą butlę (T6) z CO2 i zobaczę na ile się sprawdzi.
usługi i bezpieczeństwo IT
BMW E32 750iA '91 (magia V12) | Ex: BMW E32 735i '87
Honda VT 1100 chopper
Schematy E32 (czytelna lista plików)