-
Początkujący Użytkownik
Kolego zodiac wypisujesz takie bzdury,że się czytać nie chce, nie przypominam sobie rozmowy o jakieś uszczelce. Wspomniany błotnik przez Ciebie jak twierdziłeś przez tel. był malowany w serwisie w NIEMCZECH, nie wiedziałem, że na zachodzie maluje się pędzlem i na dodatek połowę elementu-nie chciało się "Kaziowi" ze stodoły dobrze okleić, to jedno, nie wspominałeś,że cały przód malowany-a tak sobie odświeże lakier(teraz po tej pięknej renowacji mało co widać:-) ) Telefonicznie zapewniane że więcej niż tylny błotnik na pewno nic nie było robione plus mega wymian przeprowadzonych w aucie, miła być książka serwisowa-była z wpisami lat wstecz w Niemczech, a te piękne faktury okazały się paragonami z BIEDRONKI. Jak jesteś z zawodu informatykiem to się nie wypowiadaj na temat biżuterii. Obecne e65 które posiadam nie kupiłem bo mi się podobało czy miało 4.0d, jedyny plus tego auta to 100% bezwypadkowe potwierdzone w serwisie w łodzi a nie gdzieś na ranczo w geesie. Faktura wystawiona jest przez serwis, a o cennych nie wspomnę. Nawet nie jesteś na tyle inteligenty, że czytając mój opis twego auta byś zrozumiał, że nic złego nie napisałem, no ale Twoja duma została naruszona, ale się nie martw te auta później które oglądałem przebiły nawet twoje i cenna była droższa. Także podsumowując w Polsce są tylko idealne auta a kupujący są zryci i bez pojęcia. Życzę Ci dalej bezawaryjnej eksploatacji i jak naj mniej buraków z rolexami z końca Polski, lepsi będą drese z kagańcami na szyi dla których się liczy sam znaczek BMW i bujana na gazie po mieście.
Uprawnienia umieszczania postów