Cytat Zamieszczone przez fajkowski281181
To może ja się wypowiem chciałem kupić te auto półtora roku temu cena była 85tys. po dobrych negocjacjach :D Przejechałem cała Polskę i ......Nie będę zniechęcał bo nie wypada ale na pewno to co mówi właściciel mija się z prawdą. Rozmowy tel.były długie jak i zapewnienia co do auta. Po przejechaniu 500km w jedną stronę oględziny auta okazały się wycieczka. Rożnica ceny auta po upływie pół roku mówi sama za siebie. Nie powiem jeżeli dziś bym oglądał te auto za tą cenę to jest ciekawą oferta jeśli blacharka nie jest na pierwszym miejscu.
Wiem jedno promocje to są tylko w biedronce ;)
Czyżby to kolega - jak go zapamiętałem - z podróbką rolexa na ręce? Ten sam, który dyskutował że mną, że nie mam uszczelki gumowej w komorze silnika (tej wyciszającej), bo kończy się ona na poziomie kierunkowskazów bocznych i nie idą dalej? Wówczas nie wiedziałem, że wszystkie benzyny E65 tak mają, a w dieslach natomiast uszczelka jest. Stąd słuchałem wywodów pseudospecjalisty na temat zaliczania tirów moim autem. Urojeń było jeszcze kilka - że coś tam jest przesunięte od "uderzenia" w bok (ktorego nie było oczywiscie, w aukcji i przez tel informowałem, że jedyna wada blacharska auta to obtarcie go w DE przez poprzedniego właściciela, na co nie mam wpływu i czego NIE UKRYWAŁEM), że z drugiej strony też coś było robione - bo on "na oko" tak twierdzi. Aż z ciekawości idla pewności sprawdziłem u ludzi od Diamondbrite (jak robili renowacje lakieru, mają profesjonalny sprzęt) i okazało się, że każdy mm2 farby jest oryginalny.

Mało tego. Gość się umawia, prosi mnie bym przygotował auto do zakupu przez komis, twierdzi że jest zainteresowany. A na miejscu okazuje się że dojechał za późno, komis zamykają, ja straciłem czas i zawracałem 4 litery ludziom z komisu, bo gość nie widzi uszczelek których nigdy tam nie było. Pozostaje z tego tylko refleksja i nauka na przyszłośc, by do "klientów" podchodzić z pewną dozą ostrożności.

W podpisie pod avatarem widze fakt posiadania 740d - tam w/w uszczelka jest, więc według "specjalisty" od BMW jest to auto w 100% bezwypadkowe. Gratuluje.

Reasumując, jeden z wielu niepoważnych klientów jakich miałem (a było takich wielu, od takich co mieli sie pojawić z kasą, po kupujących w leasing gdzie miałem nagle przy rozmowie z firmą obsługująca zakup rozmawiać i mówić ze gośc wpłacił zaliczke, której nie wpłacił). Tyle w temacie tego osobnika i jego "opinii".

Pozdrawiam
Zodiac