Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 36

W±tek: czego nie nale¿y za¿ywaæ w czasie jazdy?

Oczywi¶cie ¿e tak. Mia³em E34 wiêc co¶ tam kojarzê. W E34 górna czê¶æ tej ma³ej "trójk±tnej" szybki schodzi siê do szpica, a w E32 jest tam poziomy kilku centymetrowy odcinek.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Sk±d
    Skierniewice
    scenka z extazy mnie rozwali³a :D :D :D

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar sz4l0ny
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    e32
    Sk±d
    Kraków
    e32.

"Alle zusammen" skonczy³oby sie mogi³k±.
    Czarne e32 w benzynie!

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2008
    BMW
    e38 735 v8 98'
    Sk±d
    Skierniewice
    szkoda, ¿e nie pokazali jak wygl±da jazda na maxymalnym zmêczeniu... Cz³owiek nie ¶pi±c parê dni, siedz±c za kó³kiem duu¿o wiêcej ryzykuje ni¿ nie pojednym narkotyku czy alko. Szczerze mówi±c to ja siê niedziwie, ¿e kierowcy je¿d¿±cy w d³ugie trasy czasem siê wspomagaj± ró¿nymi "specyfikami"

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Przemik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    e32 730i m30b30
    Sk±d
    Skierniewice
    A ja siê dziwiê. Ostatnio w nocy wyskoczy³ mi z pobliskiego pubu jaki¶ kole¶ (lekko zawiany) przed maskê. 1sek pó¼niej bym go zauwa¿y³ i bym go zbiera³ ³opat±. Jecha³em jakie¶ 70km/h by³o ciemno a kolo nie by³ na pasach. Wniosek -> jakbym wypi³ 1÷2 piwa , zapli³ zielone itp : 1. pewnie zabrak³o by mi tej 1sek na wyhamowanie ,
    2. zgadnijcie czyja by³aby wina :/

u¿ytkownik Awatar ADASIO
    Do³±czy³
    Mar 2008
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    Sk±d
    SILESIA City
    Cytat Zamieszczone przez Przemik
    A ja siê dziwiê. Ostatnio w nocy wyskoczy³ mi z pobliskiego pubu jaki¶ kole¶ (lekko zawiany) przed maskê. 1sek pó¼niej bym go zauwa¿y³ i bym go zbiera³ ³opat±. Jecha³em jakie¶ 70km/h by³o ciemno a kolo nie by³ na pasach. Wniosek jakbym wypi³ 1÷2 piwa , zapli³ zielone itp : 1. pewnie zabrak³o by mi tej 1sek na wyhamowanie ,
    2. zgadnijcie czyja by³aby wina
    no w³asnie twoja by by³a wina zapewniam cie!
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    e32 730 V8 92'
    Sk±d
    Radziwi³³ów
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    scenka z extazy mnie rozwali³a :D :D :D

jest najlepsza ;D po alkoholu te¿ jest niczego sobie :hah: :hah: :hah:
    e38 vs e32

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    ...
    Sk±d
    ...
    Patrz±c na Niemców i ich "poczucie humoru" to a¿ dziwnie ¿e co¶ tak dobrego wymy¶lili :x a co do auta, je¿eli jeszcze kto¶ mia³by jakie¶ w±tpliwo¶ci to w tym skeczu http://www.youtube.com/watch?v=QVBuc...eature=related wystêpuje ten sam samochód i jest nim e32 :]

Cytat Zamieszczone przez Lilka
    Patrz±c na Niemców i ich "poczucie humoru" to a¿ dziwnie ¿e co¶ tak dobrego wymy¶lili :x
    Oj z ich poczuciem humoru jest ca³kiem dobrze. Ogl±da³a¶ kiedy¶ kabaret Bullyparade na Pro7? ¦wietni komicy z mnóstwem pomys³ów. Do tego nakrêcili dwa filmy i ich lider Michael Bully Herbig zagra³ w ostatnim Asterixie.
    A filmik super :D.

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    ...
    Sk±d
    ...
    Cytat Zamieszczone przez joe white
    Cytat Zamieszczone przez Lilka
    Patrz±c na Niemców i ich "poczucie humoru" to a¿ dziwnie ¿e co¶ tak dobrego wymy¶lili :x
    Oj z ich poczuciem humoru jest ca³kiem dobrze. Ogl±da³a¶ kiedy¶ kabaret Bullyparade na Pro7? ¦wietni komicy z mnóstwem pomys³ów. Do tego nakrêcili dwa filmy i ich lider Michael Bully Herbig zagra³ w ostatnim Asterixie.
    A filmik super :D.

No w sumie je¿eli chodzi o komików to naprawdê w wielu przypadkach mo¿na siê u¶miaæ. Chocia¿ niektórzy z nich ju¿ siê chyba wypompowali np. Stefan Raab odk±d prowadzi program "Schlag den Raab" to ju¿ nie jest taki ¶mieszny. Bynajmniej w moim odczuciu. Ale je¿eli mowa o normalnych Niemcach to ju¿ nie jest tak ciekawie. U mnie na studiach trochê jest tych prawdziwych "Hansów" i niestety sztywni jak cholera :razz:

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •