Oczywi¶cie ¿e tak. Mia³em E34 wiêc co¶ tam kojarzê. W E34 górna czê¶æ tej ma³ej "trójk±tnej" szybki schodzi siê do szpica, a w E32 jest tam poziomy kilku centymetrowy odcinek.
Oczywi¶cie ¿e tak. Mia³em E34 wiêc co¶ tam kojarzê. W E34 górna czê¶æ tej ma³ej "trójk±tnej" szybki schodzi siê do szpica, a w E32 jest tam poziomy kilku centymetrowy odcinek.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
scenka z extazy mnie rozwali³a :D :D :D
e32.
"Alle zusammen" skonczy³oby sie mogi³k±.
Czarne e32 w benzynie!
szkoda, ¿e nie pokazali jak wygl±da jazda na maxymalnym zmêczeniu... Cz³owiek nie ¶pi±c parê dni, siedz±c za kó³kiem duu¿o wiêcej ryzykuje ni¿ nie pojednym narkotyku czy alko. Szczerze mówi±c to ja siê niedziwie, ¿e kierowcy je¿d¿±cy w d³ugie trasy czasem siê wspomagaj± ró¿nymi "specyfikami"
A ja siê dziwiê. Ostatnio w nocy wyskoczy³ mi z pobliskiego pubu jaki¶ kole¶ (lekko zawiany) przed maskê. 1sek pó¼niej bym go zauwa¿y³ i bym go zbiera³ ³opat±. Jecha³em jakie¶ 70km/h by³o ciemno a kolo nie by³ na pasach. Wniosek -> jakbym wypi³ 1÷2 piwa , zapli³ zielone itp : 1. pewnie zabrak³o by mi tej 1sek na wyhamowanie ,
2. zgadnijcie czyja by³aby wina :/
no w³asnie twoja by by³a wina zapewniam cie!Zamieszczone przez Przemik
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW G£ÓWNYCH !!!
Zamieszczone przez positiv
jest najlepsza ;D po alkoholu te¿ jest niczego sobie :hah: :hah: :hah:
e38 vs e32
Patrz±c na Niemców i ich "poczucie humoru" to a¿ dziwnie ¿e co¶ tak dobrego wymy¶lili :x a co do auta, je¿eli jeszcze kto¶ mia³by jakie¶ w±tpliwo¶ci to w tym skeczu http://www.youtube.com/watch?v=QVBuc...eature=related wystêpuje ten sam samochód i jest nim e32 :]
Oj z ich poczuciem humoru jest ca³kiem dobrze. Ogl±da³a¶ kiedy¶ kabaret Bullyparade na Pro7? ¦wietni komicy z mnóstwem pomys³ów. Do tego nakrêcili dwa filmy i ich lider Michael Bully Herbig zagra³ w ostatnim Asterixie.Zamieszczone przez Lilka
A filmik super :D.
Zamieszczone przez joe white
No w sumie je¿eli chodzi o komików to naprawdê w wielu przypadkach mo¿na siê u¶miaæ. Chocia¿ niektórzy z nich ju¿ siê chyba wypompowali np. Stefan Raab odk±d prowadzi program "Schlag den Raab" to ju¿ nie jest taki ¶mieszny. Bynajmniej w moim odczuciu. Ale je¿eli mowa o normalnych Niemcach to ju¿ nie jest tak ciekawie. U mnie na studiach trochê jest tych prawdziwych "Hansów" i niestety sztywni jak cholera :razz: