O co chodzi???
O co chodzi???
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Co wy na tych imprezach palicie ??
Proszę o szybkie wytłumaczenie* bo będzie śmietnik.
*Wytłumaczenie sensu fotki - nie interesuje mnie to co jaracie :P
dobre, dobre ale ja tez wolę jak wszystko jest ok. :D
7ka już wytłumaczył. Na wyświetlaczu temperatury ze względu na usterkę pixeli pojawiła się buźka....
hehe faktycznie po powiększeniu widać :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
A ja myślałem że to jakiś "gedżet" po programowaniu. :D :D :DZamieszczone przez sylwekk
Ale niektórzy są mało spostrzegawczy :hah: Może czas dodatkową parę oczu zacząć nosić :hihi:
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Ślepaki :]
ps ORIENT się nie uśmiecha, ma jeździć
Masz chyba najmniejszy wyświetlany przebieg w klubie :medit:
Pewność na każdym kilometrze ...
Bmw smiga git majonez , z tym ze w przeciagu 3 miesiacy co ja mam wydalem wiecej kasy na czesci niz na forda w przeciagu 2 lat .
Ten usmiech to chyba taka dodatkowa opcja " lächeln paket "
A co do licznika hmm niby mam wszystkie servisy z niemiec i ze szwecji . W szwecji auto przechodzi co roku przeglad i na to tez mam dokumenty . Ale co do stanu tych kilometrow to mysle ze ktos cos z tym zakombinowal . Poprostu wnetrze jest troszke podniszczone jak na taki stan kilometrow , co nie znaczy ze jest jakies zajechane . Ale po takim przebiegu mozna bylo by sie spodziewac ze powinno byc prawie nowe .