Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: I Zlot BMW ZONE

Początkujący Użytkownik
    Przemos mamy tak bogaty program, że jakbyśmy rozpoczęli o 11.00 to byśmy musieli Was trzymać do 22.00 :P

Każdy może wpaść o dowolnej porze... przypomnę tylko, że konkurencje sportowe (z BMW w roli głównej) rozpoczynają się od 10.00, a konkursy dla publiczności od 12.00
    Za co kochasz BMW?
    Za osiągi...
    Przeciętnie 4-5 lasek tygodniowo...

Vip Vip Awatar PrzemoS
    BMW
    e91 2005 m47 2.0 d
    hehe spoko, dzięki za info, postaram się być rano, mam nadzieję, że nic mi dziś do głowy nie strzeli i pójdę grzecznie spać
    Pozdrawiam, Przemos

Vip Vip Awatar PrzemoS
    BMW
    e91 2005 m47 2.0 d
    A jednak byliśmy. Szkoda tylko, że pogoda dała nam się aż tak we znaki. Aut było mnóstwo. Z naszej strony obecność zaznaczyli: Joe White, Matey90 (x2), Elvis (na łączach tele) oraz Sylwek7 (również na łączach pomógł nam zdiagnozować jeden problem, dzięki). Organizatorzy spisali się bardzo dobrze, wszędzie mnóstwo osób w kamizelkach dzięki temu łatwo można było się odnaleźć na sporym jednak terenie, którym jest tor doświadczalny fabryki Fiata. Fotek nie mamy niestety gdyż ręce mieliśmy zajęte parasolami. Nie przesadzam, było tak mokro i tak wiało, że trzeba je było trzymać oburącz. Tym samym proszę o przeniesienie tematu do archiwum oraz resztę ekipy o parę słów, dziękuję
    Pozdrawiam, Przemos

Vip Vip Awatar blubas
    BMW
    728i M52 96r LandRenzoOmegas
    ajjj ja tez byłem tylko troche pozniej:( ciezka sobota:P niestety o 15 juz nikogo praktycznie nie było.

Z mojej strony powiem tyle : zmokłem, zmarzłem i jeszcze trochę stresa miałem (przez te cholerną hamownię ;) ). Ale poza tym miło się było spotkać, żarty się nas trzymały jak zwykle ;) (zapisy do konkursu palenia gumy :D ).
    Dla organizatorów wielki szacun bo zrobili kawał dobrej roboty. Szkoda że ta pogoda nie dopisała bo na pewno byśmy posiedzieli dłużej.

użytkownik Awatar ADASIO
    BMW
    BMW 750 LIX G12 FROZEN GREY MAT
    a ja sie nie wybrałem - i nie żałuje bo pogoda była taka że szkoda gadać
    ale podziwiam obecnych i pełen rescpect dla was panowie
    https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez blubas
    ajjj ja tez byłem tylko troche pozniej:( ciezka sobota:P niestety o 15 juz nikogo praktycznie nie było.
    no niestety... pogoda wykosiła wszystkich :(

Dziękujemy Wam za tak liczne przybycie. Pomimo deszczu zawitało u nas 217 BMW + auta klubowiczów oraz Bawarii Motors. Doceniamy Waszą miłość do marki, że w takiej niesprzyjającej aurze chcieliście bawić się razem z nami. Z naszej strony obiecujemy, że za rok nie będziemy oszczędzać na pogodzie :D (pewne kroki już zostały podjęte :D ).

Pełne podsumowanie zlotu wraz z wynikami poszczególnych konkurencji będzie na naszej stronie głównej 20.05 (czwartek).

Przypominamy, że wybieramy najładniejsze zdjęcie z naszego zlotu (tu szczegóły http://bmw-zone.pl/forum/viewtopic.php?t=1055 )

Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie jakim nas obdarzyliście i czekamy na opinię by kolejny zlot (II Zlot BMW-ZONE) w pełni spełnił Wasze oczekiwania!!

BMW ZONE CLUB
    Za co kochasz BMW?
    Za osiągi...

Początkujący Użytkownik
    Chłopaki, gdzie można Was zastać na jakimś spocie bo mamy dla Was podziękowania za przybycie na nasz zlot :)

Na Manii Was nie widziałem :(
    Za co kochasz BMW?
    Za osiągi...

Miron, jeśli to jest w jakiejś pisemnej formie to mogę się z tobą w tygodniu spotkać i odebrać. W przyszły weekend mamy zlot więc mógłbym pokazać/przekazać reszcie.

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez joe white
    Miron, jeśli to jest w jakiejś pisemnej formie to mogę się z tobą w tygodniu spotkać i odebrać. W przyszły weekend mamy zlot więc mógłbym pokazać/przekazać reszcie.
    o świetnie :) forma pisemna :) czy bywasz w okolicach mojego domu ?? jeśli nie to zaproponuj gdzie i kiedy może my sie spotkać :)
    Za co kochasz BMW?
    Za osiągi...

Uprawnienia umieszczania postów