Kolega nawet nie raczy rzucić okiem na dzisiejsze tematy w dziale e38Zamieszczone przez przemas10m
![]()
Kolega nawet nie raczy rzucić okiem na dzisiejsze tematy w dziale e38Zamieszczone przez przemas10m
![]()
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack
Tak jak to wczesniej napisałem i potwierdziłem słowa Bitka jak dla mnie to udziela sie tutaj wlasciciel który chce wiedziec jakie wady ukryc. Badz co badz wiemy o 7er wiecej jak inni. Tylko moje zdanie wiec prosze nie komentowac. Pozdrawiam
Impossible is nothing
Żyć szybko, umierać młodo
lub niestety JAK to zrobić... - to również moje subiektywne zdanie.Zamieszczone przez Cichy
i dziś ponownie pojawia się na alledrogo za 26600,-
http://allegro.pl/item952367577_bmw_...i_lifting.html
__________________________________________________ _________________________
23.03.2009
Kolejny raz - tym razem za 29700,- http://allegro.pl/item971164189_bmw_...dy_okazja.html
Gość ma coraz lepsze te opisy :what: tym razem: NIE DLA BIEDY
Odświeżę bo znowu jest
ex:
E53 X5 4,4i Sport Pack
"Nie dla biedy"![]()
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
To auto było też omawiane na www.bezwypadkowe.net . Link do tematu: BMW 740iA Łask
I tam właśnie przemas pisze, że to jego auto!!!
Zdemaskowany:
10-03-10 18:08
przemas10m Odp: 740ia - 2000 - Łask O/A
--------------------------------------------------------------------------------
wszystko w tym autku jest ok poducha nie byla wystrzelona
zciagnalem zaslepke poduchy pasazera i urwalem taki zatrzask plastikowy
Chyba moderator powinien się tym zainteresować.
ex:
E53 X5 4,4i Sport Pack
Ale wtopa ło matko,a tak się zapierał rękami i nogami..Nie dla biedy ;D ;D Burżuj z miodem w uszach ze starą beemką,żal takich bęcwałów..Zamieszczone przez MariuszE38
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał chłop gdy rzucił młotkiem w kota a trafił w teściową
No na prawdę nie wiadomo co myśleć. Ale chyba przyznam rację że auto należy do kolegi przemas10. Przemas, może powiedz że to Twoje auto (o ile to prawda) i napisz jakie ma plusy (na pewno ma ich sporo :) ), jak i minusy. O części minusów już wiemy z wcześniejszych postów, może są jeszcze jakieś - prawda jest zawsze lepiej widziana niż kłamstwa. Ponadto wiadomo, nie jest to nowe auto i "funkiel nówki sztuki" nie ma się co spodziewać. A te "niedobory", które posiada mogą okazać się pierdółkami ;), które można raz dwa naprawić i autko się sprzeda od ręki :)
Pozdrawiam.
panowie szukacie ladnego auta .. zapraszam do Warszawy
niuch niuch niuch HANDLARZYNĄ mi tu śmierdzi od dawna ;D ;D :D