Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 70

Wątek: co sadzicie o 740ia

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    juz wiem ze nie kupisz tego auta ;) :what:
    skąd wiesz ze nie kupie???nie znasz sytuacji to sie nie wypowiadaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    pytałem zupełnie o co innego!!!!!
    jesli sprzedający usunie usterkę i zrobimy kilkanascie km i ostro się ja przegoni i nie będzie wycieków płynu ani żadnych niepokojących objawów ze strony układu chłodzenia to nie zrezygnuje

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Ja też mam pytanie - bo znalazłem ładne autko, ale nie działają kierunkowskazy, umówiłem sie ze sprzedającym na środe u elektryka aby zdiagnozowac naprawe - jak myślcie czy to coś poważnego - bo nie wiem czy brać to auto czy jednak zrezygnować, bo taka awarja mogła być spowodowana np wybuchem w Czarnobylu a to może oznaczać ze np za chwile znów coś sie stanie... !?Po za tym sprzedający to handlarz więc na pewno chce coś ukryć, bo to oszuści wszyscy i złodzieje, wiec dodaktowo mam pytanko czy taka awaria moze być powodem niesprawnego silnika ? POMÓŻCIE bo nie wiem co robić...

Vip Vip Awatar Wiktor
    BMW
    EVO VIII
    Ja też mam pytanie - bo znalazłem ładne autko, ale nie działają kierunkowskazy, umówiłem sie ze sprzedającym na środe u elektryka aby zdiagnozowac naprawe - jak myślcie czy to coś poważnego - bo nie wiem czy brać to auto czy jednak zrezygnować, bo taka awarja mogła być spowodowana np wybuchem w Czarnobylu a to może oznaczać ze np za chwile znów coś sie stanie... !?Po za tym sprzedający to handlarz więc na pewno chce coś ukryć, bo to oszuści wszyscy i złodzieje, wiec dodaktowo mam pytanko czy taka awaria moze być powodem niesprawnego silnika ? POMÓŻCIE bo nie wiem co robić...
    Przy braku kierunkowskazów na pewno ma coś pomotane z elektryką i może być np. tak że w mieście na światłach będziesz chciał przyhamować włączysz kierunek i elektryka odłaczy Ci hamulec skrzynia przejdzie na tryb sportowy z pedałem w podłodze. Dodatkowo na pewno nie działają poduszki i najprawdopodobniej taka przygoda źle się skończy!!

Poza tym nawet gdyby ten elektryk naprawił kierunkowskaz to zostaw potem na awaryjnych na 3 dni żeby sprawdzić czy się znowu nie zepsuje :D
    Pozdrawiam
    Wiktor
    Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Pojechaliście po całości :shock:
    Pewność na każdym kilometrze ...

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Wiktor
    Przy braku kierunkowskazów na pewno ma coś pomotane z elektryką i może być np. tak że w mieście na światłach będziesz chciał przyhamować włączysz kierunek i elektryka odłaczy Ci hamulec skrzynia przejdzie na tryb sportowy z pedałem w podłodze. Dodatkowo na pewno nie działają poduszki i najprawdopodobniej taka przygoda źle się skończy!!

Poza tym nawet gdyby ten elektryk naprawił kierunkowskaz to zostaw potem na awaryjnych na 3 dni żeby sprawdzić czy się znowu nie zepsuje :D
    Kurcze masz racje - chyba bede szukać dalej :(

Zaawansowany Użytkownik Awatar Leon740i
    BMW
    740iA m62b44
    hahahah ja tylko zycze koledze zeby ten zbiorniczek byl jedynym "niedomaganiem" auta i nie mial zadnych dodatkowych kosztow bo to naprawde powazna sprawa :P

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Ja i tak mam wrażenie że przemas10m to Dr. Jekyll a kolo z ogłoszenia to Mr. Hyde... :hihi:
    Ktoś jeszcze tak uważa?

Początkujący Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77
    Ja i tak mam wrażenie że przemas10m to Dr. Jekyll a kolo z ogłoszenia to Mr. Hyde... :hihi:
    Ktoś jeszcze tak uważa?

a faktem jest ze pekniety zbiorniczek moze byc spowodowany zbyt wysokim cisnieniem w ukladzie, co tez moze byc nastepstwem uszkodzonego termostatu w najlepszym wypadku a w najgorszym uszkodzona uszczelka pod glowica ;(
    mial ktos podobny problem???

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez przemas10m
    jak chcesz to moge cie odwiedzic i zgasic usmiech na twej buzce
    po 1. widzę, że nie docztałeś regulaminu i pewnie jakiś admin się tym zaraz zajmie...

A pomijając to powyżej to czekam na ciebie. Dokładne miejsce znajdziesz w moim profilu. Mam nadzieje, że nie jesteś jedną z tych co są tylko silnie w gębie i nie rzucasz słów na wiatr co?

7ka
    Gość
    :D

Uprawnienia umieszczania postów