Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: czy kojarzycie tego sprzedawcę?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    accord :)
    Ja z niego zrezygnowałem jednak. Sądzę ze to wałek. Jak go porposiłem o zdjęcia wiązki, powiedział, ze nie trzeba bo jest dobra...
    per aspera ad astra

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Znam tego gościa osobiście ,to niedaleko odemnie. Kupiłem pare rzeczy od niego w superowej cenie ,ale z racji tego ,że byłem na miejscu to było "z ręki do ręki" i było wszystko ok .
    Jak coś potrzebujecie to moge podjechać tam zobaczyć ,jak wam czegoś nie wysłał też moge "podjechać" Nie ma kłopotu :)

p.s ostatnio jak tam byłem to przywióżl chyba z 4szt e 38 angliki w super stanie do rozbiórki :)

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS
    Jak coś potrzebujecie to moge podjechać tam zobaczyć ,jak wam czegoś nie wysłał też moge "podjechać"
    Dzieki ELVIS za fatyge,ale bede musial sie osobiscie tam pojawic.Przyslal mi teraz sms-em nr nadania,dzwonie na poczte a babina mi mowi,ze zadna paczka nie figuruje pod takim numwerem.Mam w pupie te pare stowek licza sie zasady.Telefonow tez oczywiscie nie odbiera.Pozyjemy zobacymy stratny napewno nie bede :)

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Byłem u niego z tydzień temu po kanapę tylną el. miała być idealna, okazało się że podłokietnik jest rozwalony i przełącznik regulacji z jednej strony urwany. Przełącznik w serwisie 250zł więc dałem sobie spokój.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    accord :)
    okurcze, czytam opinie i dobrze ze nie wziałem od niego tej wiązki...
    pewnie miałbym kilka stówek w plecy.
    per aspera ad astra

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Ja tam nie wiem ,jak kupowałem ,to widziałem co kupuje ,może dlatego wszystko było ok :) a widząć jak tam ma, to pewnie tę wiązkę ma jeszcze w samochodzie dlatego fotki nie dało się zrobić ,ale to tylko moje wnioski ,nie musi tak wcale być :)

Uprawnienia umieszczania postów