Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 13 z 13

W±tek: [ zawieszenie] Uszkodzi³em moj± "Niunie" wpadaj±c

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    Nie da rady z ASO bo ju¿ wyczekuje na sprê¿ynki AP -40 ;D nie zale¿y mi na jakim¶ zysku ale niech wyp³ac± tyle, ¿e ze spokojem zap³acê za sprê¿yny, mechanika, geometriê która ustawia³em tydzieñ wcze¶niej bo robi³em remont zawiechy, przegl±d, przejazdy i stracony czas... czyli chocia¿ te 200z³ dodatkowe.
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2009
    BMW
    ex e38 740iA 94 r ex e38 740iLA 97 r e38 740d Bi-Turbo 2001r
    Sk±d
    Ciechocinek
    witam!!! wiec poki co oczekuje do srody na notatke z miejsca zdarzenia.pozniej zg³aszam siê do powiatowego zarzadu drog ze zg³oszeniem,odesl± mnie do PZU bo tam sa ubezpieczeni,gdy sie tam udam i zg³osze ca³± sprawe pewnie wysla do mnie zeczoznawce,a z nim bedzie ciezko napewno po³owy zeczy nie uzna,wic mu powiem ze albo wyszacuje mi straty w miare mozliwie i wyp³aca kase,albo zadam naprawy w ASO,oczywiscie na ich koszt laweta i naprawa,a w ASO juz niema zmi³uj z cenam,wiec mam nadzieje ze sie zgodzi na wycene i wyp³ate,tak jak powiedzia³ coboss nie licze na jakis wielki zysk,chce tylko z tej kasy zrobic to co zosta³o uszkodzone a zadawalaj±ca mnie bedzie kwota 2000-3000 z³, mysle ze powinno wystarczyc na czesci robote i paliwo!!!!

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jan 2010
    BMW
    BMW E39 540iA
    Sk±d
    Warszawa
    Na paliwo pewnie nie zarobisz, ale ja sie ju¿ nauczy³em.
    Jadê od razu do warsztatu co robi to bezgotówkowo - niech siê pó¼niej bij± z ubezpieczycielem.

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •