Artystyczna fota w deszczu floty 7-er też się opłaci ;) Olać pogodę, ja będę choćby miało lać :D :D :D :D :D
Artystyczna fota w deszczu floty 7-er też się opłaci ;) Olać pogodę, ja będę choćby miało lać :D :D :D :D :D
Piękne podejście, z którym się w 100% zgadzam. Ważni są ludzie no i jedna słuszna marka, więc olać pogodę... Budek masz rację tak jak kiedyś powiedziałeś "jak dwie siostry, które się odnalazły po latachZamieszczone przez Kafarek
".
Siema! Złe wieści.. Dopiero wróciłem z autostrady, gdzie żona zagotowała moją siedem er... :/ Podjechałem na miejsce i strzelił pasek klinowy od pompy i alternatora.. Sholowałem auto i czekam na poniedziałek by dostać nowe paski... MA ktoś pomysły jak do jutra dorwać nowe paski klinowe do m30b35? Inaczej nie przyjadę.... :/
no to lipa, szkoda że się nie zobaczymy :(Zamieszczone przez Kafarek
chyba że pożyczysz od żonki pończochy i założysz jako pasek ;)
Kiedyś
E39 523iA Touring,E38 740iA
hmmmm.. no wielka szkoda. wspóczuje......moze cos wymyslisz :)
pogoda w miare...wiec do zobaczenia :D :D
Do Tczewa dojechałem na bandażu :/ Ale ciągle świeci się ładowanie i ABS :/ Sprawdzę dwa sklepy jeszcze i jak założę, to przyjadę na bank.. Z Manim wczoraj kombinowaliśmy paski, ale nie wiem czy da radę załatwić do sensownej godziny... :/ Jak nie to zobaczymy się dopiero w Borsku 20-go Kwietnia...Zamieszczone przez budek
no chlopcy mam Wassssss :D jaki Borsk? dlaczego ja nic nie wiem? co tam kombinujecie bezemnie?????hmmmmm.. :)
Coroczne przywitanie wiosny w Borsku na pasie startowym ;) Trzeba sprawdzić czy się oponki letnie przez zimę nie zastały ;) Tak więc 20-go kwietnia ~12 na pasie :) To już tradycja.. któryś rok z rządu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=EkE-lHRjme0
Dzieki wielkie za spot. pogoda super. przemili ludzie. 7er bardzo ładnie sie prezentowały :D
prosimy o fotki
Pić trzeba ! Jeść można !